Bingo!

Doe jij mee met de Online ASM Muziekbingo?

VRIJDAG 26 MAART VAN 20:00-23:00 UUR

Omdat we jullie zo missen, hebben we iets leuks voor jullie! We organiseren een Online Muziekbingo waarmee we het ASM Festival een beetje naar jullie woonkamer proberen te brengen. De Online Muziekbingo is een online spel, waarbij de muziek van het ASM Festival centraal staat. Er zijn diverse prijzen te winnen van onder andere lokale ondernemers als Peeze en Iveau Burgers. Alle prijzen worden later bekendgemaakt. Kaartjes zijn te koop via onderstaande link. 

Koop bingokaarten

Op vrijdag 26 maart duiken we de studio in met een DJ die alle ASM hits aan elkaar draait. Een energieke presentator tovert je woonkamer om tot een waar feestje, waardoor het moeilijk is om op je bank te blijven zitten. Zo heb je ondanks de lockdown tóch een leuk ASM feestje met al je vrienden en bekenden. 

Hoe werkt het?

De aanschaf van je bingokaart is je entreekaart voor de livestream. Je ontvangt twee bingokaarten (voor twee bingo rondes) en twee linkjes per mail. Eén link naar de bingo livestream en één naar een Zoom meeting waarin je alle andere deelnemers vanuit hun woonkamer kunt zien (die laatste is niet verplicht natuurlijk). In de bingo livestream worden de hele avond hits gedraaid van 3 jaar ASM Festival. In plaats van een getal streep je de nummers af van je bingokaart, tot je bingo hebt. Hoe je je bingo kunt doorgeven, wordt vanzelf duidelijk tijdens de livestream.

De bingo duurt van 20:00 tot ongeveer 23:00 uur en een bingokaart kost €10,- (exclusief servicekosten).

Let op: Blijf je ook tijdens de Online Bingo houden aan de dan geldende corona-maatregelen!

#supportyourlocals

Een avondje Online Muziekbingo is natuurlijk niet compleet zonder een overheerlijke maaltijd of snacks. Bestel daarom vooraf je eten bij één van onderstaande lokale restaurants.

IVEAU

Burgers

Dit jaar geen burger op een festival, maar bestel het “doe het zelf burger box pakket” en creëer je eigen festival bij je thuis.

En wij geven er 2 flesjes verrassingsbier, gratis bij.

Stuur een mailtje naar [email protected], met de datum, tijdstip en adres waar het pakket afgeleverd kan worden.

Of bestel via onze website.

Een pakket voor 2 personen is slechts €26,00.

Flips & Ribs

spareribs met dippers

Voor de eerste 25 bestellingen bieden Flips and Ribs 2 Flips aan voor € 10,00 (normaal € 19,00). Je hebt de keuze uit drie verschillende Flips: de Flip Pulled pork, de Flip rendang of de red Flip. De bestellingen moeten worden doorgegeven met het gewenste adres en levertijd voor vrijdag 26 maart 12:00 op ons mailadres; [email protected]. Maximaal 4 Flips per bestelling.