Nog 90 dagen

bud x de werf 

in samenwerking met daniel williamsen

We hebben dit jaar nog meer leuks in petto! Het ASM Festival biedt ook dit jaar een tweede area genaamd 'Bud X De Werf'. Hier kun je de hele dag genieten van de vetste House sounds van dit moment. In samenwerking met Daniel Williamsen is een te gekke line-up met bekenden uit de scene samengesteld. Van vrolijke beats tot tech-house, Deep-soul en Funky sounds. Dat zorgt er gegarandeerd voor dat je niet stil kunt blijven staan!

bUD X DJ CONTEST

Meld je hier aan

🎵 Word de volgende ster van het ASM Festival! 🎵

Ben jij een jonge, getalenteerde DJ met een passie voor muziek? Heb je altijd al gedroomd van een groot podium en een enthousiast publiek dat uit zijn dak gaat op jouw beats? Dan is dit jouw kans om de wereld te laten zien wat je in huis hebt! Doe mee aan de DJ Contest van het ASM Festival en grijp de kans om te schitteren in de spectaculaire finale in Luxor Live, Arnhem en verdien een optreden op het ASM Festival 2023. 

Waarom zou je meedoen aan de DJ Contest van het ASM Festival? Hier zijn een paar redenen:

1️⃣ Exposure: Tijdens de DJ Contest krijg je de kans om je talent te laten zien aan een breed publiek, bestaande uit muziekliefhebbers, professionals uit de industrie en invloedrijke gasten. Dit kan de springplank zijn naar nieuwe kansen en samenwerkingen.

2️⃣ Ervaring: Optreden op het ASM Festival is een ervaring die je nooit zult vergeten. Je zult de energie van de menigte voelen terwijl je de beste tracks mixt en de dansvloer in vuur en vlam zet. Dit is jouw kans om je DJ-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en waardevolle podiumervaring op te doen.

3️⃣ Netwerken: Het ASM Festival trekt tal van professionals uit de muziekindustrie aan, waaronder andere DJ's, producenten, boekingsagenten en labels. Door mee te doen aan de DJ Contest, vergroot je je kansen om in contact te komen met mensen die je carrière verder kunnen helpen en je kunnen ondersteunen op je weg naar succes.

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap op weg naar jouw muzikale doorbraak! Laat je passie en talent zien, inspireer de menigte en verover de DJ-wereld op het ASM Festival. We kunnen niet wachten om te zien wat je in petto hebt!

Aanmelden is mogelijk t/m vrijdag 23 juni

Spelregels

1. Zet je mix op Soundcloud, setduur maximaal 30 minuten

2. Vermeld in de titel: Bud X De Werf stage 2023

3. Muziekstijl moet passen bij Bud X De Werf stage

Aanmelden Bud X DJ Contest