Nog 90 dagen

Danny Vera

Danny Vera geeft een geweldig optreden op het ASM Festival op 27 augustus 2022. Dat wordt rocken, swingen en zingen tijdens zijn optreden op de Stadsblokken. 

Over Danny Vera

De singer-songwriter en rasmuzikant met zijn unieke Americana sound, werd in 1977 geboren in Middelburg. Sinds zijn tienerjaren schrijft hij al zijn eigen liedjes over het leven, de liefde en de dood, veelal geput uit eigen ervaringen. Het is algemeen bekend dat hij een enorme voorliefde heeft voor muziek uit de jaren vijftig en zestig en dat klinkt door in zijn hits. 

Ooit begon hij zijn carrière in de kroeg en door heel hard werken groeide zijn succes gestaag door naar grotere zalen en festivals. Echter zorgde zijn optredens als huisband van Voetbal International in 2017 voor de bekendheid bij het grote publiek. 

Als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Danny Vera inmiddels de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren.

Danny Vera en Krezip

Beide op ASM Festival!

Danny Vera en Jacqueline Govaert hebben jaren geleden op de Rockacademie in Tilburg bij elkaar in de klas gezeten. Ze zijn elkaar altijd blijven volgen en nu hebben ze voor het eerst samen een nummer opgenomen. Make It A Memory is de titel van het prachtige duet. 

En beide staan op het ASM Festival!

Danny Vera’s Roller Coaster

Danny Vera’s ‘Roller Coaster’ brak alle records, topte alle pop charts en is inmiddels meer dan 70 miljoen keer gestreamd! Het nummer werd de langst genoteerde Top40 hit, zonder ooit door te dringen tot de eerste 20. ‘Roller Coaster’ werd benoemd als ‘Topsong’ bij Radio 2, ‘Alarmschijf’ op Qmusic, ‘Harde Schijf’ op Radio538 en bereikte de toppositie op iTunes. 

Dit jaar veroverde de hit zelfs de tweede plaats in de Top2000, waarmee hij de
hoogst genoteerde Nederlandse artiest is uit de lijst. 

Danny Vera concert

Tijdens een concert of live optreden van Danny Vera is het gegarandeerd genieten van een avond vol Americana in de stijl van zijn grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley. Een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld is.