Nog 344 dagen

ASM Festival

29 augustus 2020 van 14.00 - 23.00 uur

Het ASM Festival is een festival met een lokaal karakter, maar een landelijke allure. Naast de fantastische muziek en het lekkere sfeertje, kun je op ASM Festival ook heerlijk eten bij regionale foodtrucks. En uiteraard werken we samen met tientallen partners en bedrijven uit de regio. Kortom, dit wil je niet missen!

Wil je niks missen? Volg ons dan ook op Facebook!

Food & Drinks

Op het ASM Festival werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners. Zo komt bijna al het eten wat je op ASM vindt uit Arnhem en omstreken. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! 

(H)eerlijke koffie

Peeze

Twee keer benoemd tot 'de lekkerste koffie van Nederland' en vers geproduceerd op duurzame wijze in een eigen branderij in Arnhem! Dat is bewust genieten.

Street food

OPGEROLD

Hoe gaaf is het om een opgerolde loempia of worst te eten? Juist! Proef deze geweldige gerechten bij Opgerold en laat je verassen.

Burgers

Iveau Burger

Iveau won voor de tweede keer op rij de prijs voor ‘beste Angry Angus burger van Nederland’. Je kunt dus niet naar huis zonder zijn burgers te proeven!

Italiaans

Pizza Amici

Ciao! Een lekkere pizza mag natuurlijk niet ontbreken op ons festival. Heerlijke Napolitaanse pizza’s met een hoge rand en een volle deeg zijn verkrijgbaar bij Pizza Amici. Geniet van een prachtig stukje Italië in Arnhem.

Surinaams

Switi on tour

Heerlijk Surinaams eten, bereidt in eigen stad. Het assortiment bestaande uit Roti, diverse broodjes, rotirollen, saté en bara biedt een breed scala aan Surinaamse smaaksensatie.

Ambachtelijk ijs

Gelati di Sali

Gelati di Sali serveert Italiaans schepijs van de beste kwaliteit, gemaakt van vers fruit en grotendeels biologische toevoegingen. Op het ASM festival kun je genieten van dit zalige Italiaanse ijs. 

Hotdogs

Arneym

Bij Arneym is het motto al meer dan 9 jaar ‘food is sharing’ en delen zullen we op het ASM Festival. Arneym gaat de uitdaging aan om de lekkerste Hotdog van Arnhem te laten proeven. Dit moet je proberen!

Yakitori

Bar florian

Eén van de bekendste, moderne cafés van Arnhem, Bar Florian, komt ook dit jaar weer naar het ASM Festival. Met een breed assortiment aan o.a. Yakitori met bijbehorende saus, sesam & kroepoek en babi met verse satésaus en gebakken uitjes. Kortom, eet je buik vol met één van de smakelijke maaltijden.

Smokey BBQ

Gazsinker food

Kom ruiken, proeven en ervaar de ware Gazsinkerfood smaaksensatie. Zij steken de handen met liefde voor jou in het vuur, om het lekkerste stukje rundvlees of Sparerib klaar te maken. Met de unieke bbq is vlees een ware beleving, dit moet je meemaken!

Diverse broodjes

Stan & co

Dit jaar kun je bij STAN&CO genieten van verschillende heerlijke broodjes en salades met o.a. kip, shiitake, gamba's en pulled pork. Het stoere, industriële restaurantconcept mag niet ontbreken op het ASM Festival.

Poffertjes

DE POFFERTJES MAN

Dit jaar kun je je buik verwennen met een echte Hollandse traktatie. Ambachtelijke poffertjes met boter en suiker! Lekker voor tussendoor of als toetje, Mmm..

Man, I Love Fish!

MILF

MILF (Man, I Love Fish!) serveert visgerechten die uit de Californische streek komen. Denk aan Baja Fish Taco’s en Ceviche’s maar ook Fish Burgers, Nacho’s en veel andere overheerlijke gerechten. 

ASM historie 

De afkorting ASM staat oorspronkelijk voor Arnhemse Scheepsbouw Maatschappij. Dit was ooit de grootste opdrachtgever van Arnhem, gevestigd op de Stadsblokken. Om deze geschiedenis niet te vergeten, de locatie te eren en natuurlijk om het leven te vieren, vindt op 25 augustus 2018 de allereerste editie plaats van het ASM Festival.

LOCATIE EN TIJDEN

Het ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem. Dit ligt midden in de stad, prachtig gelegen aan de Rijn, tussen de John Frostbrug en de Nelson Mandelabrug. De straatnaam is Stadsblokkenweg. Voor de reisinformatie klik hier

Het festival start om 13.30 uur en duurt tot 23.00 uur. De entree sluit om 22.00 uur.