Nog 260 dagen

ASM Festival

31 augustus 2019 van 14.00 - 23.00 uur

Het ASM Festival is een festival met een lokaal karakter, maar een landelijke allure. Naast de fantastische muziek en het lekkere sfeertje, kun je op ASM Festival ook heerlijk eten bij regionale foodtrucks. En uiteraard werken we samen met tientallen partners en bedrijven uit de regio. Kortom, dit wil je niet missen!

Niemand minder dan Kensington, Bløf, Fedde Le Grand, De Jeugd van Tegenwoordig, Jacqueline Govaert en Suzan & Freek waren te zien tijdens de succesvolle eerste editie van het ASM Festival op 25 augustus 2018. Wil je niks missen? Volg ons dan ook op Facebook!

Food & Drinks

Op het ASM Festival werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners. Zo komt bijna al het eten wat je op ASM vindt uit Arnhem en omstreken. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! 

Bewust genieten

Peeze Koffie

Twee keer benoemd tot lekkerste koffie van Nederland en vers geproduceerd in een eigen branderij in Arnhem! 

Tosti's

de tostibar

Nederland is een echt tostiland, een oer-Hollands product. Vandaar ook dat de Tostibar uit Arnhem niet kon ontbreken op het ASM Festival.

Burgers

Iveau Burgers

De burger van Iveau ging er vandoor met de prijs voor lekkerste burger van Nederland. Best de moeite om even te komen proeven dus. 

Italiaans

Bar florian

Geïnspireerd op het romantische Venetië en uit bewondering en respect voor de Italiaanse gastvrijheid. Bij Bar Florian vindt je het allerlekkerste wat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

ASM historie 

De afkorting ASM staat oorspronkelijk voor Arnhemse Scheepsbouw Maatschappij. Dit was ooit de grootste opdrachtgever van Arnhem, gevestigd op de Stadsblokken. Om deze geschiedenis niet te vergeten, de locatie te eren en natuurlijk om het leven te vieren, vindt op 25 augustus 2018 de allereerste editie plaats van het ASM Festival.

LOCATIE EN TIJDEN

Het ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem. Dit ligt midden in de stad, prachtig gelegen aan de Rijn, tussen de John Frostbrug en de Nelson Mandelabrug. De straatnaam is Stadsblokkenweg. Voor de reisinformatie klik hier

Het festival start om 13.30 uur en duurt tot 23.00 uur. De entree sluit om 22.00 uur.