Nog 194 dagen

ASM Festival

31 augustus 2019 van 14.00 - 23.00 uur

Het ASM Festival is een festival met een lokaal karakter, maar een landelijke allure. Naast de fantastische muziek en het lekkere sfeertje, kun je op ASM Festival ook heerlijk eten bij regionale foodtrucks. En uiteraard werken we samen met tientallen partners en bedrijven uit de regio. Kortom, dit wil je niet missen!

Guus Meeuwis, Racoon, Ilse DeLange, DI-RECT, Lucas & Steve en Davina Michelle zijn de artiesten die te zien zijn tijdens de tweede editie op 31 augustus. Wil je niks missen? Volg ons dan ook op Facebook!

kaarten

voorverkoop

€32,- (+ €2,95 fee)

Pre-registreer je nu en koop je kaarten al op 25 januari tijdens de voorverkoop. 

De pre-registratie is gesloten

Max. 4 kaarten pp.

Inschrijven kan tot 24 januari 23.00 uur.

reguliere kaarten

€32,- (+ €2,95 fee)

Koop kaarten!

Ook verkrijgbaar bij de VVV in de stationshal (vanaf 1 februari).

Max. 10 kaarten pp.

De minimumleeftijd voor het ASM Festival bedraagt 18 jaar.  

Food & Drinks

Op het ASM Festival werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners. Zo komt bijna al het eten wat je op ASM vindt uit Arnhem en omstreken. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! 

Bewust genieten

Peeze Koffie

Twee keer benoemd tot lekkerste koffie van Nederland en vers geproduceerd in een eigen branderij in Arnhem! 

Tosti's

de tostibar

Nederland is een echt tostiland, een oer-Hollands product. Vandaar ook dat de Tostibar uit Arnhem niet kon ontbreken op het ASM Festival.

Burgers

Iveau Burgers

De burger van Iveau ging er vandoor met de prijs voor lekkerste burger van Nederland. Best de moeite om even te komen proeven dus. 

Italiaanse keuken

Bar florian

Geïnspireerd op het romantische Venetië en uit bewondering en respect voor de Italiaanse gastvrijheid. Bij Bar Florian vindt je het allerlekkerste wat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Surinaamse keuken

Switi on tour

Heerlijk Surinaams eten, bereidt in eigen stad. Het assortiment bestaande uit Roti, diverse broodjes, rotirollen, saté en bara biedt een breed scala aan Surinaamse smaaksensatie.

Ambachtelijk ijs

Gelati di Sali

Gelati di Sali serveert Italiaans schepijs van de beste kwaliteit, gemaakt van vers fruit en grotendeels biologische toevoegingen. Op het ASM festival kun je genieten van dit zalige Italiaanse ijs. 

ASM historie 

De afkorting ASM staat oorspronkelijk voor Arnhemse Scheepsbouw Maatschappij. Dit was ooit de grootste opdrachtgever van Arnhem, gevestigd op de Stadsblokken. Om deze geschiedenis niet te vergeten, de locatie te eren en natuurlijk om het leven te vieren, vindt op 25 augustus 2018 de allereerste editie plaats van het ASM Festival.

LOCATIE EN TIJDEN

Het ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem. Dit ligt midden in de stad, prachtig gelegen aan de Rijn, tussen de John Frostbrug en de Nelson Mandelabrug. De straatnaam is Stadsblokkenweg. Voor de reisinformatie klik hier

Het festival start om 13.30 uur en duurt tot 23.00 uur. De entree sluit om 22.00 uur.