Nog 59 dagen tot de kaartverkoop

La Fuente

La Fuente treedt al meer dan 10 jaar wereldwijd op. Hij brengt housemuziek op zijn eigen manier en kenmerkend is altijd de goede sfeer tijdens zijn shows. Zijn eerste album bracht hij uit in 2008 en is genaamd ‘Sneaky’. Afgelopen jaar bracht hij de hit ‘I Want You’ uit en de track belandde vrijwel meteen hoog in de Top 40! We kijken enorm uit naar zijn komst op 26 augustus op ASM Festival!

Naast La Fuente staan ook Anouk, Racoon, Son Mieux, Mart Hoogkamer en Rolf Sanchez op het programma van ASM Festival 2023.

over la fuente

La Fuente is een Nederlandse dj en muziekproducer. Sinds 2008 brengt hij vele nummers uit onder Mixmash, Hexagon en Spinnin' Records. Daar vallen uiteraard ook menig hits onder! Zijn nummer ‘I Want You’ bereikte in de zomer van afgelopen jaar de derde plek in de Nederlandse Top 40 en op YouTube is hij samen met JayJay Boske te zien op het YouTubekanaal Day1, hier maakte hij onder andere de serie Daily Driver. Ook organiseerde hij samen Met JayJay het evenement Day1 World of Cars. Verder heb je La Fuente afgelopen jaar misschien wel zien schitteren in het populaire tv programma ‘Jachtseizoen’, waar hij het groots heeft aangepakt met helikopter en al!