Nog 59 dagen tot de kaartverkoop

Mart Hoogkamer

Zingen zit hem in het bloed. Niet zomaar een volkszanger, zoals we dat al kende. Mart Hoogkamer maakt de weg vrij voor een gloednieuwe generatie volksmuziek! Hij is nog jong, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring in zijn genre. Vele hits zijn inmiddels uitgebracht waaronder ‘Ik ga zwemmen’, ‘Neem er één van mij’, ‘Bieber van de kroeg’ en ‘Mijn oranje hart’. We kunnen niet wachten om mee te zingen, wat zeg ik; schreeuwen! met zijn muziek. We zijn dan ook erg blij dat Mart op 26 augustus naar ASM Festival komt!

Naast Mart Hoogkamer staan ook Anouk, Racoon, Son Mieux, La Fuente en Rolf Sanchez op het programma van ASM Festival 2023.

Over Mart hoogkamer

Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent in 2016 startte voor Mart Hoogkamer een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Hij bracht namelijk vrijwel meteen, samen met Willeke Alberti, de single ‘Lachen, Beetje Huilen’ uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede in het programma en dat bleek de start te zijn van een prachtige muziekcarrière.

In 2017 trad Mart onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award. In het voorjaar van 2018 deed Mart mee aan het tv programma ‘4de Topper gezocht’ waar hij wederom als tweede eindigde. Zijn prijs was echt geweldig. Mart mocht optreden in de Arena tijdens de Toppers concerten. Voor Mart was dit een droom die uitkomt! In 2019 was hij gast artiest tijdens de jubileumconcerten van Willeke Alberti in het AFAS theater in Scheveningen en in 2020 heeft Mart geschiedenis geschreven en is hij wereldwijd viraal gegaan met zijn vertolking van ‘unchained melody’. Vanaf een Spaans strand filmde hij zichzelf door het liedje te zingen en dit filmpje is inmiddels 6,7 miljoen keer bekeken. Op een zelf georganiseerd schrijfkamp met o.a. is de Monsterhit “Ik ga zwemmen” geboren. Mart besloot het nummer, net na de Corona lockdown, in 2021 uit te brengen. En met succes! Alle records werden verbroken, van Spotify tot de Top 40. In 2022 verscheen een samenwerking met Maradonnie en kwam “Ik ben nog lang niet moe” uit. Dit nummer belandde in de Nederlandse Top 40 en is inmiddels goud. Uiteindelijk kreeg Mart het voor elkaar om Ahoy Rotterdam maar liefst twee keer uit te verkopen.