Racoon

In 2019 stonden ze al eerder bij ons op het podium en nu dit jaar op 26 augustus zijn ze terug! Bekend van pakkende popliedjes met de beste zanglijnen, herkenbaar geluid en in de hoofdrol de akoestische gitaar. Het nummer ‘Feel Like Flying’, dat hier een uitstekend voorbeeld van is, verdiende bijvoorbeeld de tweede plek in de Top 100 Aller Tijden van 3FM. Soms verrassend hard uit de hoek, maar altijd recht in het hart. De band heeft al vele hits op haar naam staan waaronder ‘Shoes Of Lightning’, ‘Het is al laat toch’ en ‘De echte vent’. En dan hebben we nog maar een paar benoemd. Deze grote Nederlandse top act mocht niet ontbreken vonden wij! 

Naast Racoon staan ook Anouk, Son Mieux, Mart Hoogkamer, La Fuente en Rolf Sanchez op het programma van ASM Festival 2023.

over Racoon

Racoon is een Nederlandse band die actief is sinds 1997. Ze werden bekend als een rockband, maar richtten zich in de loop van de jaren steeds meer op singer-songwriter-achtig repertoires. Hierbij speelde sindsdien de welbekende akoestische gitaar een prominente rol. Racoon’s grootste hits zijn ‘Love you more’, ‘No mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Het is al laat toch’.