Nog 59 dagen tot de kaartverkoop

Rob Dekay

Rob Dekay staat zaterdag 27 augustus 2022 op het ASM Festival. Met een programma met Chef'Special, Danny Vera, Krezip en Sam Feldt kan het niet anders dan dat zaterdag 27 augustus 2022 het dak eraf gaat! Wij kunnen niet wachten!

Bekijk hier het volledige programma van het ASM Festival!

Over Rob Dekay

Rob Dekay is een Nederlandse singer-songwriter. Met zijn iconische herkenbare uitstraling, lichaam vol tatoeages en meestal met hoed, herken je Rob uit duizenden. Inmiddels is Rob Dekay vooral bekend vanwege zijn mooie soulvolle country-pop liedjes, als De Mol in het twintigste seizoen van het populaire televisieprogramma Wie is de Mol? en als Judas in The Passion 2021. Met het nummer ‘Ik ben maar een mens’ scoorde hij zijn eerste nummer 1 hit

Biografie Rob Dekay

Rob Hameka, zoals Rob Dekay echt heet, werd geboren in 1987. Jarenlang had hij allerlei uiteenlopende baantjes, van stratenmaker tot vuilnisman, maar zijn vrije tijd was altijd gevuld met muziek. Hij schrijft zijn eigen liedjes en probeert daar altijd een vrolijke noot in te leggen, zelfs als het onderwerp zwaar of treurig is. Hij schrijft over alle dagelijkse problemen zoals liefde en afscheid nemen.

Rob Dekay’s muzikale carrière

Tien jaar geleden kiest Rob Dekay definitief voor muziek en al snel wordt zijn talent opgemerkt. Hij krijgt de kans om samen te werken met Akwasi en Dio, en speelt met hen op alle grote festivals in Nederland. Zijn debuutalbum ‘Alles gaat voorbij’ volgt in 2016 en krijgt grotere bekendheid als hij in 2017 de titelsong voor de film ‘Weg van jou’ mag schrijven. 

In de zomer van 2019 stond Rob Dekay in het voorprogramma van ‘Groots met een zachte G’ van Guus Meeuwis.  

In oktober 2020 volgt zijn tweede studioalbum ‘Aangenaam’, waarom hij meer dan ooit laat zien en horen wie hij is. Een muzikant in hart en nieren. Rob Dekay’s nieuwe album komt binnen in de Top 10. Voor dit album ging hij aan tafel met Ilse DeLange, Guus Meeuwis en Diggy Dex om samen muziek te maken en liedjes te schrijven.