Sam Feldt

Ook dit jaar wordt het ASM Festival weer met een knaller afgesloten. Niemand minder dan Sam Feldt zet, live met band, een dijk van een eindshow neer. Met blazers, drums, toetsen en Sam achter de draaitafel is stilstaan geen optie! Deze anderhalf uur durende show is normaal gesproken alleen te zien op internationale toppodia, maar voor het ASM Festival maakt Sam Feldt een uitzondering. Dat mag je echt niet missen!

Eerder maakten we al bekend dat Chef'Special, Krezip en Davina Michelle naar het ASM Festival komen. Bekijk hier het volledige programma van het ASM Festival!

Sam Feldt live met band

De muziek van Sam Feldt is door het gebruik van veel vocals en live instrumenten uniek te noemen. En dat zie je ook terug in zijn te gekke live shows. Hij neemt namelijk zijn eigen muzikanten mee het podium op. Drums en Trompet neemt Quirijn voor zijn rekening, terwijl Tariq Saxofoon en piano speelt. In combinatie met Sam achter de draaitafel wordt het onmogelijk om stil te blijven staan! 

Het trio heeft al op vele grote internationale podia gestaan zoals Tomorrowland en Coachella, deze show is vrijwel nooit in Nederland te zien. Maar voor het ASM Festival maakt Sam eind augustus graag een uitzondering!

Over Sam Feldt

Sam Feldt is in 1993 geboren als Sammy Renders in Boxtel. Al op jonge leeftijd maakte Sam het liefst zijn eigen muziek, wat ook zijn eigen pianoleraar opvalt. Van hem leert hij de basisprincipes van het produceren. Maar pas tijdens zijn stage op Curaçao begint hij fanatiek te produceren. De tropische house beats waar hij daar kennis mee maakte, zijn nog steeds typerend voor zijn vrolijke sound.

Sam Feldts muzikale samenwerkingen

Sam Feldt timmert al enige tijd aan de weg en heeft inmiddels al een hoop hits op zijn naam staan! En niet met de minste. 

Zijn eerste grote hit was de remake van 'Show me love' van Robin S. Met 'Summer on You' ft. Wolf scoort hij in samenwerking met Lucas & Steve een grote hit. In 2020 dropt hij 'Far Away From Home' met VIZE en Leony, gevolgd door een single met Kesha, 'Stronger' en Sam Fisher 'Pick Me Up'. In december 2021 komt uit een samenwerking met Rita Ora de hit 'Follow Me'.