Geplaatst op 25 augustus 2022

Laatste informatie


Zaterdag is het eindelijk zover!! De derde editie van het ASM Festival. Ben jij er klaar voor?! We hebben nog even wat praktische informatie voor je op een rijtje gezet.

ASM Festival vindt a.s. zaterdag (27 aug) plaats van 14:00-23:00.

Kaarten
Om binnen te komen heb je natuurlijk je kaartje(s) nodig. Deze hangt misschien al een heel lang uitgeprint boven je bed, anders staat hij waarschijnlijk nog in je mailbox. We hebben de kaarten bij de entree het liefst uitgeprint.

Kun je je kaart(en) niet meer vinden? Onze ticketpartner Paylogic, kan je de kaarten opnieuw toesturen.

Tijden
De entree gaat om 14.00 uur open en sluit om 21.30 uur. ASM Festival is om 23.00 uur afgelopen. Het is niet mogelijk om tussentijds het terrein te verlaten om later terug te keren of om na 21.30 uur te arriveren.

Leeftijd / ID
Op ASM Festival geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Hier maken we geen uitzonderingen op en er kan daarom bij de entree om je ID kaart gevraagd worden. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

Hoe kom ik er?
Rondom het ASM Festival zijn diverse werkzaamheden die het lastiger maken het terrein te bereiken. Hieronder ons advies.

We raden je aan om lopend, met de fiets of met het OV te komen!

Fiets
De beste keus is om op de fiets te komen. Je parkeert direct voor de ingang in de ruime fietsenstalling. Na afloop is de fietsenstalling uiteraard verlicht. Je kunt het beste aanfietsen vanaf de Stadsblokkenweg.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Arnhem is het terrein goed aan te lopen. Pak dus de trein of fiets en stap uit bij Arnhem Centraal Station. Vanaf daar is het circa 15-20 minuten lopen via de Nelson Mandelabrug, linksaf de Stadsblokkenweg op. Raadpleeg de reisplanner op 9292.nl / breng.nl of download de 9292 reisapp voor meer informatie.

Auto
Lukt het niet om met de fiets of het openbaar vervoer te komen? Parkeer je auto dan in het centrum en loop vanaf daar in circa 15-20 minuten naar het festivalterrein.

Meer route informatie vind je hier.

Kom op tijd
Om rijen te voorkomen, raden we je aan om rond 13:45 uur in de rij te gaan staan. Zo hoef je ook niets van je favoriete artiesten te missen!

Extra
Voor de vetste House sounds van dit moment kun je terecht bij de De Werf stage. En helemaal opgaan in je eigen bubbel met je favo tracks doe je bij de Silent Disco in Strand Zuid 🙌

Op krachten komen💪
Naast de fantastische acts kun je smullen en bijtanken op ons food terras bij o.a.: Arneym, Iveau Burgers, Bar Florian, Speyz, Brouwerij Durs, De Barabus, Opgerold, Bakblik, De Tostibus, Hupsaté, Viet Yam, De Poffertjesman, Cathy’s Keuken en Arthur Tuytel.

Kluisjes
Er zijn op het ASM Festival geen kluisjes aanwezig.

Wel meenemen / niet meenemen
Wat je wel mee mag nemen naar ASM:

 • Petjes/hoedjes
 • Zonnebrand (zonder drijfgas)
 • Deo roller
 • Non-professionele camera’s (zonder afneembare lenzen)
 • Aanstekers
 • Sigaretten (Let op: er worden op het terrein geen sigaretten verkocht)

Wat je niet mee mag nemen naar ASM :

 • Eten en drinken
 • Huisdieren
 • Vuurwerk
 • Drugs
 • Messen/wapens
 • Professionele camera’s (met afneembare lens)
 • Statieven
 • Selfiesticks
 • Glas en blik

  Munten
  Eten en drinken kan gekocht worden met munten. Munten zijn zowel met cash als met pin te betalen. De munten zijn alleen dit jaar geldig en kunnen na afloop niet terug ingeleverd worden.

  Weer
  De weersvoorspellingen zien er goed uit. Droog, overwegend zon met een kleine kans op een spatje regen en rond de 25 graden. Smeer je van te voren wel even in met zonnebrand. ’s avonds kan het daarentegen flink afkoelen, dus neem voor de zekerheid een trui mee. Er zijn evt. ook poncho's verkrijgbaar mocht het gaan regenen.

  Kom alvast in de sfeer!
  Heb jij de ASM Spotify list al op repeat staan?!

TOt zaterdaG!