ASM Business lounge

Met klantrelaties all inclusive VIP

Maximaal genieten van het ASM Festival? Dat kan in de ASM Business Lounge; de beste plaatsen van het festival, inclusief het lekkerste eten en drinken. Op het verhoogde terras heb je perfect uitzicht op de onvergetelijke show. Ben jij erbij?

Exclusief voor het bedrijfsleven hebben we de ASM Business Lounge. In de ASM Business Lounge geldt het all inclusive VIP principe: de gehele dag verzorgd met culinaire hapjes en drankjes met veel aandacht voor hospitality. En dat alles met het beste uitzicht vanuit de Business Lounge op het podium. Een echte super festival VIP dus. 

Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is de ASM Business Lounge iets voor jou!
Bekijk onderstaand ons volledige zakelijk aanbod.

vanaf 10 kaarten

Arrangement

 • Toegang tot het ASM Festival via eigen VIP entree
 • Speciale VIP parking per 5 kaarten
 • Garderobe
 • Ontvangst met bubbels 
 • Voortreffelijk en uitgebreid walking diner
 • Inclusief alle drankjes vóór, tijdens en na de show (licht alcoholisch)
 • 40% zit capaciteit
 • Hostessbegeleiding en beveiliging
 • Perfect uitzicht op show vanaf het VIP terras
 • Onvergetelijke show met de beste artiesten uit Nederland
Business Lounge

Kaartprijs 2024

 • ASM Business Lounge 10 kaarten à € 2.750,-
 • Extra Lounge kaarten p.p. € 275,- 
 • Prijzen excl. BTW
 • Minimale afname 10 kaarten
Extra

Privileges

Vanaf 20 kaarten

 • Logovermelding op website, entree en mainstage

Vanaf 40 kaarten

 • Logo op alle e-tickets
 • Eigen verzamelplek op Business Lounge met logo en bedrijfsnaam. Let wel: dit is geen eigen tafel, maar slechts de eerste twee uur gereserveerd

⏰ Afgelopen jaar was de ASM Business Lounge wederom uitverkocht.
Reserveer dus nu alvast jouw plek voor 2024 via onderstaande formulier ⏰

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Nog vragen?

Het Business Lounge arrangement is wellicht het mooiste festival VIP arrangement dat er in Nederland is. Absoluut een exclusieve en unieke ervaring. Heb je nog vragen? Check dan onderstaande FAQ of neem contact op.

Is de Business Lounge echt All Inclusive VIP?

Absoluut! Bij het ASM Festival ben je echt een super VIP. Met het beste uitzicht op het podium geniet je in de Business Lounge geheel verzorgd van de beste hapjes en drankjes, voorgerechten, desserts, wijntjes, biertjes, bubbels, luxe snacks, ijsjes en veel veel meer.  

Met klantrelaties naar ASM Festival!

Wil je investeren in je klanten (klanttevredenheid) of juist in nieuwe of potentiele klanten? Bij de Business Lounge van het ASM Festival maak je echt een goede indruk. De all inclusive VIP is tot in de puntjes verzorgd en het diverse programma met de beste acts uit Nederland biedt voor iedereen een top ervaring. 

Anouk, Guus Meeuwis, Racoon, Davina Michelle, Kensington of Fedde le Grand. Allemaal artiesten die eerder op het ASM Festival stonden. 

Naar het ASM Festival als bedrijfsuitje?

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Wil je juist nieuwe collegas werven, of investeren in je bestaande collega's en tevredenheid op de werkvloer?

ASM Festival is een goede keus! Met de beste acts uit Nederland is het gegarandeerd feest. Zo kon je eerder al genieten van o.a. Anouk, Krezip, Racoon, Son Mieux, Kensington en Fedde le Grand. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoe bestel ik kaarten voor de Business Lounge?

Alle gasten ontvangen een eigen Business Lounge e-ticket. De kaarten kan je bestellen via het contactformulier op deze pagina.

Wat kost een kaart voor de Business Lounge?

De Business Lounge tickets zijn per 10 stuks verkrijgbaar en kosten € 2.750,- excl. BTW. Extra Lounge kaarten kosten € 275,- p.p.

Kan ik per factuur betalen?

De kaarten kun je bestellen via het contactformulier op deze pagina en gaan via een factuur.

Waarom moet ik minimaal 10 kaarten bestellen?

Om de Business Lounge haar exclusieve karakter te geven is er voor gekozen om met een minimum aantal kaarten van 10 stuks te werken. Hiermee spreken we vooral de zakelijke markt aan.

Komt er een ASM STUDENT FESTIVAL?

Ja de dag voor ASM is er het ASM Student Fetsival. Dit is een samenwerking met de HAN, ROC RijnIJssel, Artez, van Hall Larenstein en de gemeente Arnhem (verenigd in Studiestad) .

Ook zakelijk biedt dit kansen. Check hiervoor 

https://asmstudentfestival.nl/


Partners