Food & Drinks

We werken zoveel mogelijk samen met lokale partners. Zo komt bijna al het eten wat je op ASM vindt uit Arnhem en omstreken. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! Bekijk hieronder een greep uit ons foodaanbod.

Goed om te weten: We werken met een beker retour systeem.

Broodje Pulled Chicken

Arneym

Bij Arneym is het motto ‘food is sharing’ en delen zullen we op het ASM Festival! Arneym maakt super lekkere broodjes Pulled Chicken. Dit moet je proberen!

Luxe burgers

Iveau BurgerS

Iveau won voor de tweede keer op rij de prijs voor ‘beste Angry Angus burger van Nederland’. Je kunt dus niet naar huis zonder zijn burgers te proeven!

Saté en broodje bal

Bar florian

Eén van de bekendste cafés van Arnhem, Bar Florian, is er ook dit jaar weer bij. Met een breed assortiment aan o.a. saté met satésaus tot broodjes bal. Kortom, eet je buik vol met smakelijke vleesgerechten.

Hotdogs

Holy dogs

We let the dogs out! Handgemaakte biologische broodjes, de lekkerste hotdogs en verse toppings. Geserveerd vanuit een stijlvolle American Retro trailer. Probeer het bij Holy Dogs!

Gevulde bara's

DE BARABUS

Smaakvolle verse gerechten, gemaakt met huisgemaakte kruidenpasta’s, zonder extra toevoegingen die toch onmiskenbaar de smaak van Suriname hebben. Dat is smullen bij de Barabus!

Vega(n) lekkernijen

bakblik

Lekkere no-nonsense gerechten, die tegelijkertijd herkenbaar en toch bijzonder zijn. De #KEIVEGAN wraps en bowls van Bakblik vallen zeker niet alleen in de smaak bij de verstokte vegan, ook echte vleeseters genieten.

Pizza

gazsinker food

Gazsinkerfood steekt de handen met liefde voor jou in het vuur. Proef de ovenverse pizza's met verschillende toppings! Italië op je tong.

Vietnamese Streetfood

viet yam

Naast de klassieke Vietnamese loempia’s, die volgens Mama's recept zorgvuldig met de hand worden gerold, brengt Viet Yam de smaken, geuren en versheid van Vietnamese Streetfood naar je toe. Yam!

Friet, Snacks & Bitterballen

Speyz

Friet hoort erbij! Natuurlijk kun je op ASM ook genieten van ambachtelijke friet en lekkere snacks. Bij Speyz heb je de keuze uit o.a. bourgondische kroketten, Van Lieshout frikandellen en natuurlijk nog veel meer lekkers.

Poffertjes

de poffertjes man

Geniet van verdraaid lekkere poffertjes bij De Poffertjesman. Eenmaal bij de kraam wordt het nog lastig kiezen: boter, poedersuiker, aardbeien, slagroom? Of toch chocoladesaus?

Stroopwafels

strupwaffel

Verrukkelijke verse stroopwafels met warme stroop.. Hmm! In een tijd van haast brengt Strupwaffel je weer terug naar de basis; échte ambachtelijke stroopwafels.

Schepijs

coupe du soleil

Coupe du Soleil heeft dat fijne Mediterraanse tintje. Met ambachtelijk schepijs en luxe afwerking is het een lust voor het oog en de smaakpupillen.

Koffie en thee

ketelbinkie

Rotterdamse Koffie en Natte thee.😉 De koffie gebrand met passie, daar proef je de Ketelbinkie blend! Een stevige en vurige koffie, met een zachte, ronde finish met tonen van chocolade en noten.

terras

leffe bierenbar & wijnen

Dit jaar hebben we voor de échte bierliefhebber en wijn fijnproever een uitgebreid biercafé en wijnterras met de mooiste en lekkerste speciaalbieren en meest bijzondere wijnen.

Het biercafé en wijnterras liggen recht tegenover het hoofdpodium. Hier kun je neerploffen op een sfeervol terras en proef je de mooiste, lekkerste speciaalbieren en wijnen. Er is keuze genoeg, voor ieder wat te ontdekken!