Nog 152 dagen

Food & Drinks

We werken zoveel mogelijk samen met lokale partners. Zo komt bijna al het eten wat je op ASM vindt uit Arnhem en omstreken. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! 

Bekijk hieronder een greep uit ons foodaanbod. 

Pulled Pork / Chicken / Vega

Arneym

Bij Arneym is het motto ‘food is sharing’ en delen zullen we op het ASM Festival! Arneym maakt super lekkere broodjes Pulled Pork/Chicken of heerlijke Vega broodjes. Dit moet je proberen!

Luxe burgers

Iveau BurgerS

Iveau won voor de tweede keer op rij de prijs voor ‘beste Angry Angus burger van Nederland’. Je kunt dus niet naar huis zonder zijn burgers te proeven!

Streetfood

OPGEROLD

We kennen allemaal de opgerolde Wraps wel, maar hoe gaaf is het om een opgerolde loempia of worst te eten? Juist! Proef geweldige opgerolde gerechten bij Opgerold en laat je verrassen.

Tosti's & meer (vegetarisch)

tostibus

In de Tostibus is er één ingrediënt erg belangrijk: passie! Bij de Tostibus geniet je van heerlijke tosti's in alle soorten en maten, wraps en nog veel meer. En dan ook nog eens met veel vegetarische opties!

Poffertjes (zoet)

de Poffertjes man

Geniet van ambachtelijke poffertjes met passie gebakken door de Poffertjesman. Poffertjes zijn er om te delen. Toch? Of verorber jij ze toch liever allemaal zelf..? Dat mag natuurlijk ook!

Yakitori

Bar florian

Eén van de bekendste cafés van Arnhem, Bar Florian, is er ook dit jaar weer bij. Met een breed assortiment aan o.a. Yakitori met bijbehorende saus, sesam & kroepoek en babi met verse satésaus en gebakken uitjes. Kortom, eet je buik vol met één van de smakelijke maaltijden.

Hotdogs

BROUWERIJ durs

Dit jaar kun je bij Durs genieten van verschillende soorten heerlijke Wurst hotdogs. Dat is smullen geblazen!

Wraps saté

HUpsaté

Genieten van liefde op een stokje of kipsaté in een luxe flatbread met salade, rode ui, zelfgemaakte satésaus en krokant gebakken uitjes. Proef de bekende saté van Hupsaté in verschillende flatbread variaties.

Ambachtelijk ijs & stroopwafels (zoet)

arthur tuytel

Ambachtelijk gemaakt ijs en smoothies door Arthur himself! Óf een verse, warme stroopwafel. Lekker voor tussendoor of als toetje!

Vegan lekkernijen

Bakblik

Geniet van veganistische, kakelverse salades, wraps, brownies en nog veel meer bij Bakblik! Zelfs de grootste vleesliefhebbers geven toe dat ze dit toch wel érg lekker vinden!

Gevulde bara's

DE BARABUS

Smaakvolle verse gerechten, gemaakt met huisgemaakte kruidenpasta’s, zonder extra toevoegingen die toch onmiskenbaar de smaak van Suriname hebben. Dat is smullen bij de Barabus!

Churros & ijs (zoet)

Cathy's keuken

Warme Churros met poedersuiker of ambachtelijk ijs van streekproducten, melk van de koeien uit de buurt en vers fruit rechtstreek van de teler. Hmmm, dat wordt gegarandeerd smullen bij Cathy.

Vietnamese Streetfood

viet yam

Naast de klassieke Vietnamese loempia’s, die volgens Mama's recept zorgvuldig met de hand worden gerold, brengt Viet Yam de smaken, geuren en versheid van Vietnamese Streetfood naar je toe. Yam!

Friet & Snacks

Speyz

Friet hoort erbij! Natuurlijk kun je op ASM ook genieten van ambachtelijke friet en lekkere snacks. Bij Speyz heb je de keuze uit o.a. bourgondische kroketten, Van Lieshout frikandellen en natuurlijk nog veel meer lekkers. Liever Italiaans? Ook maakt Speyz vers bereide pizza's!