Nog 137 dagen

Programma 2020

Fantastische muziek, een lekker sfeertje en het gezelligste publiek van Nederland. Bekijk hier het volledige programma voor ASM Festival 2020!

Tim Akkerman

Tim Akkerman is een muzikant en singer songwriter. Hij werd bekend als leadzanger en gitarist van de band DI-RECT, waar hij in 2009 mee stopte. Dit jaar deed hij mee aan het programma de beste zangers en tourt hij met zijn band The Ivy League langs verschillende theaters en festivals. Ook bracht hij in 2019 een nieuw album uit, genaamd ‘Lions Don’t Cry’.

Miss Montreal

Ook Miss Montreal is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ze maakte verschillende hits waaronder: ‘A Million Ways’, ‘This is my life’ en ‘Being alone at Christmas’. Naast haar muziek, kennen we Miss Montreal ook als voormalig jurylid van The Voice Of Holland.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie was in 2018 de best scorende Nederlandse artiest in de top 40. Zijn nummer ‘Lil Craney’ wat in 2018 uitkwam, kreeg dubbel platina met meer dan 160.000 verkochte platen. Het album ‘DADDY’ stond in 2018 54 weken in de Nederlandse Album Top 100.

Davina Michelle

Voor Davina Michelle is het ASM Festival niet nieuw. In 2019 was het ASM Festival één van de eerste festivals waarvoor ze geboekt werd. Na afloop hiervan zei ze: ‘ASM 2019 was voor mij enorm warm, maar echt super vet. Iedereen zat er lekker in, dus ik ben heel blij!’

Kensington

Kensington is terug!! ‘Hey Arnhem, congratulations on your new festival. We had a blast, nice one 026.’ schreven ze op hun social media na afloop van hun optreden op de allereerste editie van het ASM Festival in 2018. Een natte, maar zeer geslaagde eerste editie die bij veel bezoekers nog in hun geheugen gegrift staat.

Nicky Romero

Voor de Veenendaalse Nicky Romero is het ASM Festival een thuiswedstrijd. De wereldberoemde DJ vliegt de hele wereld over voor optredens en werkte onder andere samen met DJ’s zoals Tiësto, David Guetta en Avicii.

Eric Corton

Oosterbeker Eric Corton is er dit jaar voor de derde keer bij als presentator van het ASM Festival.