Programma 2022

Fantastische muziek, een grandioze line-up, een lekker sfeertje en het gezelligste publiek van Nederland. Dat is het ASM Festival!  De afgelopen jaren zijn de beste live acts al voorbij gekomen en ook dit jaar staan er weer mooie optredens op het programma.

🎵 🔊 De knaller van een line-up is bekend! De populairste artiesten van het moment komen naar het ASM Festival. 🎸 💃🏻 

In 2022 stonden Chef'Special op het ASM Festival. Alle grote hits, zoals Afraid of the Dark, Amigo, Nicotine en In your Arms kwamen natuurlijk voorbij.

De tweede topacts was Danny Vera  🎸 De razend populaire Zeeuwse rasmuzikant heeft de afgelopen jaren heel Nederland veroverd met z'n prachtige stem.

En wat denk je van Davina Michelle, zij is de laatste jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Rob Dekay weet met zijn soulvolle liedjes iedereen te raken en Krezip heeft net een prachtig duet uitgebracht, samen met Danny Vera. Met Sam Feldt als afsluiter was het ASM Festival een groot feest!

Het programma van 2023 is nog niet bekend.

area's

De werf stage • house

Dit jaar breidt ASM Festival het terrein voor het eerst uit met een tweede area genaamd De Werf. In samenwerking met Daniel Williamsen is een toffe line-up samengesteld met grote namen en bekenden uit de House-scene. Hier is het gegarandeerd de hele dag genieten van vrolijke beats en de vetste House, Deep Soul en Funky sounds van dit moment.

Programma De Werf

Strand Zuid • silent disco

Uiteraard is hét Stadsstrand van Arnhem, Strand ZUID, dit jaar weer onderdeel van het programma. Hier kun je genieten van heerlijke hapjes, drankjes en helemaal uit je dak gaan bij de Silent Disco.

Ontdek meer

Cirque de la liberté • entree act

Dit jaar hebben we een verrassende welkomst act in petto. Cirque de la Liberté zorgt voor een doorlopende voorstelling bij de hoofdentree van het festival!

Ontdek meer

Eerder op ASM Festival

Racoon, Guus Meeuwis en Davina Michelle stonden al eerder op het podium van het ASM Festival. Was jij erbij? Bekijk hieronder welke artiesten er allemaal al eerder op het ASM Festival hebben gestaan. 

BLØF 

Davina Michelle

De Jeugd van tegenwoordig

di-rect

Fedde le Grand

Guus Meeuwis

Ilse de lange

Jacqueline Govaert

Kensington

lucas & steve

racoon

Suzan & Freek