Veel gestelde vragen

Heb je een vraag of kun je iets niet vinden? Check eerst de veel gestelde vragen voor een antwoord op jouw vraag. De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag hier beantwoord wordt. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Algemeen

Wanneer is ASM Festival 2022?

ASM Festival vindt plaats op zaterdag 27 augustus 2022 van 14.00 tot 23.00 uur.

Wat zijn de openingstijden van het ASM Festival?

Onze deuren gaan om 13.45 uur open en om 23.00 uur is het afgelopen. De entree sluit om 21:30 uur.

Waar is het ASM Festival?

ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem

Hoe kom ik bij het ASM Festival?

Locatie

ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem. De locatie is zowel industrieel, bebost en kijkt uit op de Rijn. Ondergrond is zand.

Stadsblokken 1
6841 Arnhem
Nederland

Met de trein

Reis je met NS tot station Arnhem CS. Stap dan in de stadsbus richting Stadsblokkenweg. Check de reisplanner voor actuele vertrek- en aankomsttijden.

Reisinformatie

Een reisadvies op maat, van jouw huis naar ASM Festival? Raadpleeg de reisplanner op 9292.nl / breng.nl of download de 9292 reisapp. 

Waar kan ik parkeren?

Bij het evenemententerrein is geen parkeergelegenheid. Parkeren kan in de omliggende parkeergarages van het centrum. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier lopen naar het ASM Festival.

Is er een fietsenstalling?

Er is een fietsenstalling aan het festivalterrein op de Stadsblokkenweg.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimumleeftijd voor ASM Festival is 18 jaar. Ook onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder, wordt een bezoeker jonger dan 18 jaar geweigerd.

Ticket info

Ik heb kaarten voor het ASM Festival uit 2020/2021. Zijn deze nog geldig?

Kaartjes voor ASM Festival 2020 of 2021 zijn automatisch geldig voor de editie van 2022, je hoeft hiervoor niks te doen. En omdat we het zo gezellig vinden dat je er weer bij bent, krijg je het eerste drankje van ons!

Alle info over je kaartjes vind je hier.

Kan ik nog restitutie aanvragen voor mijn kaartje van 2020 of 2021?

De restitutie periode is afgerond. Iedereen die zijn kaartje niet wilde doorzetten, heeft het aankoopbedrag teruggekregen.

Zijn er nog kaarten beschikbaar voor ASM Festival 2022?

Die zijn er zeker nog! Houd onze website en socials in de gaten om te weten wanneer ze weer in de verkoop gaan. 

Waar kan ik kaarten kopen?

Kaarten voor het ASM festival zijn enkel via de officiële ASM Festival website te koop. 

Koop nooit kaarten via andere kanalen! 

Goed om te weten: per persoon kun je tijdens de reguliere kaartverkoop maximaal 10 veldkaarten bestellen.

Tweedehandskaarten kopen is altijd een risico en raden wij ook zeker af. Mocht je de gok toch willen wagen, maak dan alleen gebruik van TICKETSWAP.

Kan ik via de Early Bird eerder kaartjes kopen?

Ook dit jaar heb je de mogelijkheid om via de Early Bird verkoop eerder kaarten te kopen. Klik hier om je in te schrijven voor de Early Bird verkoop. 

Hoeveel kaartjes kan ik kopen?

Per bestelling geldt een maximum van 10 kaarten per persoon. Wanneer je met meer personen wilt komen, raden we je aan om met meerdere personen kaarten te bestellen.

Help, ik kan mijn kaarten niet meer terugvinden, wat nu?

Allereerst te gek dat je er bij bent! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt in je inbox zoeken op ‘Paylogic’ om de kaarten terug te zoeken. Soms komen ze in de Spamfolder terecht, check daarom ook de Spambox. 

Wanneer dit niet het geval is heb je bij het kopen van je kaarten een persoonlijk account aangemaakt in Paylogic. Hier kun je je aankoop ook altijd terugvinden. Je kunt op dit account inloggen via deze link. Vervolgens vind je bij ‘Bestellingen’ je kaartje(s) terug. 

Als je je ticket(s) echt niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link. Let op: gebruik wel het mailadres waar je de tickets mee hebt besteld.

Indien je er niet uitkomt dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic. Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.

Ik heb nog geen bevestigingsmail ontvangen. Wat nu?

Als je je ticket(s) niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link.

Waarom moet ik mijn kaart personaliseren?

Net als veel andere evenementen heeft helaas ook ASM Festival te maken met zwarthandel. Om te voorkomen dat onze bezoekers te veel betalen voor een kaartje, dan de oorspronkelijke prijs, moeten tickets worden gepersonaliseerd. Voor het personaliseren zijn de volgende gegevens per persoon nodig: voornaam, achternaam, e-mailadres (en geboortedatum).

Let op: Gebruik altijd de naam welke op het identiteitsbewijs staat. Bij twijfel kan bij de ingang om het identiteitsbewijs gevraagd worden.

Zwarthandel
Kaarten voor ASM Festival zijn enkel via de officiële website te koop. Koop nooit kaarten via andere kanalen! Je betaalt dan, vaak onbewust, veel te veel voor een toegangskaart. We kunnen je dan bovendien géén garantie geven dat je toegangskaart geldig is. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op http://www.weetwaarjekoopt.nl/

Hoe werkt het personaliseren van mijn kaarten?

Na het kopen van jouw kaarten zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de bestelling. In maart ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, krijg je de kaarten toegestuurd. In de bevestigingsmail vind je meer informatie over het personalisatie proces, zoals de datum tot wanneer het mogelijk is om je kaart te personaliseren.

Voor elk kaartje moet je persoonlijke informatie invullen, zoals voor- en achternaam en het e-mailadres van degene die het evenement zal betreden. Ben je ervan bewust dat deze informatie uniek moet zijn voor ieder kaartje. Vul om deze reden de naam gelijk aan de naam op een geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID kaart).

Na het invullen van deze informatie zal je een e-mail ontvangen met jouw gepersonaliseerde kaarten. Als je de kaarten niet binnen 24 uur ontvangen hebt, neem dan contact op met de klantenservice van PayLogic: Customer Service Paylogic.

Wanneer moeten mijn kaarten gepersonaliseerd worden?
Dit kan vanaf maart 2022. Hier is geen deadline voor en kan je zelfs tijdens het evenement doen. Weet je nog niet wie er meegaan? Dan kan je nog wachten met het personaliseren. Je ontvangt de kaarten nadat je dit hebt gedaan.

Ik ben vergeten mijn kaarten te personaliseren, wat kan ik doen?
De personalisatie periode loopt door tijdens het evenement. Zoek in je mailbox op het onderwerp: ‘Belangrijk! Additionele informatie is benodigd voor uw bestelling’, de naam van het evenement of ‘Paylogic’. Middels deze e-mail is het mogelijk om je kaarten alsnog te personaliseren Je ontvangt je kaarten direct in je mail zodra je ze hebt gepersonaliseerd. Indien je na enkele minuten nog geen kaarten hebt ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic via Customer Service Paylogic. Het kan zijn dat de mail met kaarten in je spamfolder zit.

Moet ik een identiteitsbewijs meenemen naar het evenement?
Ja, je bent wettelijk verplicht om je te kunnen identificeren. Voor het betreden van een evenement kan de beveiliging vragen om een identiteitsbewijs, zodat gecontroleerd kan worden of de naam overeenkomt met het gepersonaliseerde kaart. Houd er rekening mee dat een kopie van het identiteitsbewijs ongeldig is. De toegang tot het evenement kan geweigerd worden in het geval er een andere naam op het kaart staat. De waarde van het kaart zal dan niet terugbetaald worden.

In het geval je nog andere vragen hebt wat betreft de kaarten, kun je contact opnemen met de klantenservice van PayLogic via Customer Service Paylogic.

Had je de kaarten voor ASM Festival 2020 of 2021 al gepersonaliseerd en gaat er nu iemand anders mee?
Alle hoofdboekers ontvangen in maart een email met de mogelijkheid om kosteloos de naam te wijzigen en iemand anders mee te nemen. Na ontvangst van de email heb je één week om deze aanpassing te kosteloos doen.

Ik moet de naam op het kaartje veranderen, wat kan ik doen?
Het is mogelijk om de naam dat op het kaartje staat te veranderen (omdat je iemand anders wil uitnodigen voor het evenement). Houd er rekening mee dat er per kaart een fee van €3,50 gevraagd wordt. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert.

Naamswijzigingen kunnen gedaan worden via de Paylogic Ticket transfer. Klik hier om de naam op je ticket te wijzigen. 

Ik moet de naam op het kaartje veranderen, wat kan ik doen?

Het is mogelijk om de naam dat op het kaartje staat te veranderen (omdat je iemand anders wil uitnodigen voor het evenement). Houd er rekening mee dat er per kaart een fee van €3,50 gevraagd wordt. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert.

Naamswijzigingen kunnen gedaan worden via de Paylogic Ticket transfer. Klik hier om de naam op je ticket te wijzigen.

Ik heb toegangskaarten over. Kan ik deze nog retourneren?

Nee, we nemen helaas geen kaarten retour.

Corona maatregelen

Gaat ASM Festival 2022 wel door?

Wij gaan ervanuit dat ASM Festival op 27 augustus 2022 door kan gaan, zoals gepland. 

Als het evenement wegens de dan geldende Coronamaatregelen niet plaats kan vinden, krijgen alle ticketkopers de mogelijkheid opnieuw restitutie aan te vragen. 

ASM Festival valt onder het Garantiefonds van de overheid, wat betekent 80% van de gemaakte kosten worden vergoed, als het evenement toch niet door kan gaan wegens de pandemie.

Welke corona maatregelen gelden er op ASM Festival?

ASM Festival houdt zich aan de dan geldende maatregelen van de overheid en het RIVM. Op dit moment is nog niet bekend welke maatregelen op 27 augustus 2022 van toepassing zullen zijn. Zodra dit bekend is wordt dit hier bekend gemaakt.

Moet je een QR-code laten zien om binnen te komen bij ASM Festival?

ASM Festival houdt zich aan de dan geldende maatregelen van de overheid en het RIVM. Op dit moment is nog niet bekend welke maatregelen op 27 augustus 2022 van toepassing zullen zijn. Zodra dit bekend is wordt dit hier bekend gemaakt.

Krijg ik het aankoopbedrag van mijn kaarten terug als het evenement niet doorgaat?

Als ASM Festival weer niet door mag gaan in verband met de dan geldende maatregelen, krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn geld terug te vragen en tickets te retourneren.

Wat houdt het Garantiefonds in?

Als Breda Live toch niet door kan gaan wegens de pandemie, vergoed het Garantiefonds van de overheid 80% van de gemaakte organisatiekosten voor ASM Festival. Dat betekent dat het financiële risico van de organisatie wordt afgedekt. Mocht het evenement wederom geen doorgang kunnen vinden in verband met de dan geldende maatregelen, krijgt iedereen die al een kaartje voor ASM Festival had gekocht de mogelijkheid om zijn geld volledig terug te vragen en tickets te retourneren.


Praktische informatie

Moet ik geldige legitimatie meenemen?

Ja, bij het betreden van het festivalterrein van ASM Festival kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als legitimatiebewijs.

Hoe kan ik eten en drinken kopen?

Al het eten en drinken wordt gekocht met munten. Deze zijn op het festivalterrein te koop. Ze kunnen zowel met cash als met pin betaald worden. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein van het ASM Festival.

Hoeveel kosten de munten op het ASM Festival?

Munten van het ASM Festival worden per strips verkocht. De prijzen voor 2022 zijn nog niet bekend. Munten zijn te koop aan de hiervoor bestemde munten-kassa's op het festivalterrein. Deze kassa’s sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Stel: ik heb na afloop munten over. Kan ik deze retourneren?

Het is niet mogelijk munten te retourneren of in te wisselen voor geld. 

De kassa’s op ASM Festival sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Munten zijn maar één jaar/editie geldig. 

Is er een mindervalidedeck bij ASM Festival?

Er is een mindervalidendeck aanwezig op het ASM Festival. Je kunt een plaats reserveren voor dit mindervalidendeck via [email protected]. Doe dit direct nadat je je reguliere kaartje hebt gekocht, er zijn dus geen speciale mindervaliden toegangskaarten. Per rolstoel is maximaal één begeleider toegestaan op het deck. Er is een beperkt aantal plaatsen op het mindervalidendeck. Let wel: de Stadsblokken zijn niet erg rolstoelvriendelijk vanwege de ondergrond van het terrein (zand). Ons parkeerterrein ligt op 1 km van de ingang, de weg hiernaartoe is wel verhard.

Kan ik tussentijds het festivalterrein verlaten?

Het is helaas niet mogelijk om het terrein van het ASM Festival tussentijds te verlaten om op een later moment weer terug te keren.

Zijn er sigaretten en tabak te verkrijgen op het festivalterrein?

Nee, op het terrein van ASM Festival worden geen sigaretten en tabak verkocht.

Kan ik ergens kolven?

Kolven is mogelijk bij de EHBO op het festivalterrein.

Kan ik in de buurt overnachten?

Wil je van ASM Festival bezoek een compleet weekendje Arnhem maken? In Arnhem zijn een hoop leuke plekken om te verblijven. 

Boek een overnachting in de buurt van de Stadsblokken via Booking.com.

Zakelijke mogelijkheden

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden op ASM Festival?

Er is een speciale Business Lounge waar zakenrelaties en partners kunnen genieten van de beste artiesten. Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden op ASM Festival vind je hier.

Wat houdt de Business Lounge in?

Op de Business Lounge ben je super VIP! Met een geweldig uitzicht op het podium en het festival geniet je in de Business Lounge geheel verzorgd van de beste hapjes en drankjes, voorgerechten, desserts, wijntjes, biertjes, champagne, luxe snacks, ijsjes en veel veel meer.  Alles inclusief!

Meer informatie vind je hier

Kan ik sponsor worden van het ASM Festival?

Dat kan zeker. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Op dit moment is er nog maar een beperkt aantal sponsorplaatsen vrij. Bekijk hier het aanbod, inclusief kaarten voor de Business Lounge en communicatiepakket.

Wat kan ik meenemen?

Zijn er kluisjes aanwezig op het ASM Festival?

Op het terrein zijn geen kluisjes aanwezig. We raden je daarom ten strengste aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen. ASM Festival is niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte persoonlijke eigendommen.

Mag mijn paraplu mee het terrein op?

Een paraplu is in verband met de veiligheid en het zicht van je medebezoekers helaas niet toegestaan. Mocht het regenen, dan zijn er gratis poncho's beschikbaar bij de barren (zolang de voorraad strekt).

Kan ik eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein van het ASM Festival.

Kan ik een foto en/of filmcamera meenemen?

Het is niet toegestaan om professionele foto en/of filmapparatuur mee te nemen op het festivalterrein. Hieronder worden foto- en videocamera's verstaan met zoomlensen en afneembare accessoires.

Camera's zonder verwisselbare lens zijn toegestaan op het ASM Festival.

Overig

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je hier.

Waar vind ik het Privacy & Cookie Statement?

Het Privacy & Cookie Statement vind je hier

Wat zijn de huisregels van het ASM Festival?

De huisregels vind je hier