Nog 260 dagen

FAQ

Heb je een vraag of kun je iets niet vinden? Check eerst de veelgestelde vragen voor een antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Waar kan ik kaarten kopen?

Kaarten voor het festival zijn online verkrijgbaar op de officiële ASM Festival website. 

Fysieke kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV Arnhem in de Stationshal.

Koop je kaarten alleen via deze officiële kanalen! 

Goed om te weten: per persoon kun je tijdens de reguliere kaartverkoop maximaal 10 veldkaarten bestellen.

Tweedehandskaarten kopen is altijd een risico en raden wij ook zeker af. Mocht je de gok toch willen wagen, maak dan alleen gebruik van TICKETSWAP.

Hoeveel kaartjes kan ik kopen?

Bij de bestelling geldt een maximum van 10 kaarten per persoon. Wanneer je met meer personen wilt komen is het handig dat anderen ook kaarten bestellen.

Ik kan mijn kaarten niet meer terugvinden, wat nu?

Bij het bestellen van je kaartje(s) heb je een Paylogic account gemaakt, op dit account zijn je kaartje(s) terug te vinden. Om in te loggen klik je HIER. Vervolgens vind je bij ‘Bestellingen’ je kaartje(s) terug. Indien je er niet uitkomt kun je contact opnemen met Paylogic, klik HIER.

Zijn er kluisjes aanwezig op het festivalterrein?

Op het terrein zijn geen kluisjes aanwezig. We raden je ten strengste aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen. ASM Festival is niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte persoonlijke eigendommen.

Wat is de minimumleeftijd?

De minimumleeftijd voor ASM Festival is 18 jaar. Ook onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder, wordt een bezoeker jonger dan 18 jaar geweigerd.

Is er een mindervaliden deck?

ASM Festival heeft geen speciaal deck voor mindervaliden. Wil je toch komen? Vul dan een contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden. 

Wat kosten munten voor ASM Festival?

Munten worden per strips van 3,5 munt verkocht en kosten €10,00 per strip. Munten zijn te koop aan de hiervoor bestemde munten-kassa's op het festivalterrein. Deze kassa’s sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Hoe kom ik bij ASM Festival?

Locatie

ASM Festival vindt plaats op de stadsblokken in Arnhem. De locatie is zowel industrieel, bebost en kijkt uit op de Rijn. Ondergrond is zand.

Stadsblokken 1
6841 Arnhem
Nederland

Met de trein

Reis je met NS tot station Arnhem CS. Stap dan in de stadsbus richting Stadsblokkenweg. Check de reisplanner voor actuele vertrek- en aankomsttijden.

Reisinformatie

Een reisadvies op maat, van jouw huis naar ASM Festival? Raadpleeg de reisplanner op 9292.nl / breng.nl of download de 9292 reisapp. 

Stel ik heb na afloop nog ASM Festival munten over. Kan ik deze nog retourneren?

Het is niet mogelijk munten na afloop te retourneren. De kassa’s op ASM Festival sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden op ASM Festival?

Er is een speciale Business Lounge zodat zakenrelaties en partners kunnen genieten van de beste artiesten. Klik hier voor meer informatie.

Kan ik in de buurt overnachten?

Boek een overnachting in of in de buurt van Stadsblokken via Booking.com.

Zijn er sigaretten/tabak te verkrijgen op het festivalterrein?

Nee, op het terrein van ASM Festival worden geen sigaretten/tabak verkocht.

Kan ik het terrein van het ASM Festival verlaten en later weer terugkomen?

Het is helaas niet mogelijk om het terrein van het ASM Festival tussentijds te verlaten. 

Mag ik mijn camera meenemen?

Camera's zonder verwisselbare lens zijn toegestaan op het ASM Festival.

Camera's met verwisselbare lens zijn niet toegestaan op het ASM Festival.

Kan ik ergens kolven?

Kolven is mogelijk bij de EHBO.

Waar kan ik parkeren?

Op vertoon van je e-ticket kun je gratis parkeren bij Meinerswijk De Praets (alleen voor ASM Festival bezoekers). Dit staat ook aangegeven met borden. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier lopen naar het ASM Festival.

Is er een fietsenstalling?

Er staat een fietsenstalling aan de Stadsblokkenweg.