faq

Heb je een vraag of kun je iets niet vinden? Check eerst de veelgestelde vragen voor een antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Waar kan ik kaarten kopen?

Kaarten voor het festival zijn online verkrijgbaar op de officiële ASM Festival website. Fysieke kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV Arnhem in de Stationshal. Adres: Stationsplein 158C, Arnhem.

Koop je kaarten alleen via de officiële kanalen! 

Goed om te weten: per persoon kun je tijdens de reguliere kaartverkoop maximaal 10 veldkaarten bestellen.

Tweedehandskaarten kopen is altijd een risico en raden wij ook zeker af. Mocht je de gok toch willen wagen, maak dan alleen gebruik van TICKETSWAP.

Hoeveel kaartjes kan ik kopen?

Per bestelling geldt een maximum van 10 kaarten per persoon. Wanneer je met meer personen wilt komen, raden we je aan om met meerdere personen kaarten te bestellen.

Kan ik mijn kaarten eerder bestellen via de voorverkoop?

Ja, de voorverkoop geeft je de mogelijkheid om je kaarten een week voor de reguliere verkoop te kopen. Je kunt je hier pre-registreren voor de voorverkoop.

Tijdens de voorverkoop kun je maximaal 4 kaarten bestellen per persoon. 

Wat is de minimumleeftijd?

De minimumleeftijd voor ASM Festival is 18 jaar. Ook onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder, wordt een bezoeker jonger dan 18 jaar geweigerd.

Ik kan mijn kaarten niet meer terugvinden, wat nu?

Bij het bestellen van je kaartje(s) heb je een Paylogic account gemaakt, op dit account zijn je kaartje(s) terug te vinden. Om in te loggen klik je HIER. Vervolgens vind je bij ‘Bestellingen’ je kaartje(s) terug. Indien je er niet uitkomt kun je contact opnemen met Paylogic, klik HIER.

Zijn er kluisjes aanwezig op het festivalterrein?

Op het terrein zijn geen kluisjes aanwezig. We raden je daarom ten strengste aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen. ASM Festival is niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte persoonlijke eigendommen.

Is er een mindervaliden deck?

Er is een mindervalidendeck aanwezig op het ASM Festival. Je kunt een plaats reserveren voor dit mindervalidendeck via [email protected]. Doe dit direct nadat je je reguliere kaartje hebt gekocht, er zijn dus geen speciale mindervaliden toegangskaarten. Per rolstoel is maximaal één begeleider toegestaan op het deck. Er is een beperkt aantal plaatsen op het mindervalidendeck. Let wel: de Stadsblokken zijn niet erg rolstoelvriendelijk vanwege de ondergrond van het terrein (zand). Ons parkeerterrein ligt op 1 km van de ingang, de weg hiernaartoe is wel verhard.

Wat kosten munten voor ASM Festival?

Munten worden per strips van 3,5 munt verkocht en kosten €10,00 per strip. Munten zijn te koop aan de hiervoor bestemde munten-kassa's op het festivalterrein. Deze kassa’s sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Hoe kom ik bij ASM Festival?

Locatie

ASM Festival vindt plaats op de stadsblokken in Arnhem. De locatie is zowel industrieel, bebost en kijkt uit op de Rijn. Ondergrond is zand.

Stadsblokken 1
6841 Arnhem
Nederland

Met de trein

Reis je met NS tot station Arnhem CS. Stap dan in de stadsbus richting Stadsblokkenweg. Check de reisplanner voor actuele vertrek- en aankomsttijden.

Reisinformatie

Een reisadvies op maat, van jouw huis naar ASM Festival? Raadpleeg de reisplanner op 9292.nl / breng.nl of download de 9292 reisapp. 

Stel: ik heb na afloop nog munten over. Kan ik deze nog retourneren?

Het is niet mogelijk munten te retourneren of in te wisselen voor geld. 

De kassa’s op ASM Festival sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden op ASM Festival?

Er is een speciale Business Lounge zodat zakenrelaties en partners kunnen genieten van de beste artiesten. Klik hier voor meer informatie.

Kan ik in de buurt overnachten?

Boek een overnachting in de buurt van de Stadsblokken via Booking.com.

Zijn er sigaretten/tabak te verkrijgen op het festivalterrein?

Nee, op het terrein van ASM Festival worden geen sigaretten/tabak verkocht.

Kan ik het terrein van het ASM Festival verlaten en later weer terugkomen?

Het is helaas niet mogelijk om het terrein van het ASM Festival tussentijds te verlaten om op een later moment weer terug te keren. 

Mag ik mijn (video)camera meenemen?

Camera's zonder verwisselbare lens zijn toegestaan op het ASM Festival.

Camera's met verwisselbare lens zijn niet toegestaan op het ASM Festival.

Kan ik ergens kolven?

Kolven is mogelijk bij de EHBO.

Waar kan ik parkeren?

Op vertoon van je e-ticket kun je gratis parkeren bij Meinerswijk De Praets (alleen voor ASM Festival bezoekers). Dit staat ook aangegeven met borden. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier lopen naar het ASM Festival.

Is er een fietsenstalling?

Er staat een fietsenstalling aan de Stadsblokkenweg.

Wat zijn de openingstijden van het ASM Festival?

Onze deuren gaan om 13.45 uur open en om 23.00 uur is het afgelopen. De entree sluit om 21:20 uur.