Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of kun je iets niet vinden? Check eerst de veel gestelde vragen voor een antwoord op jouw vraag. De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag hier beantwoord wordt. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Algemeen

Wanneer is ASM Festival?

ASM Festival 2023 is afgelopen. De datum voor 2024 is nog niet bekend. Houdt de website en socials in de gaten voor de laatste updates of schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Wat zijn de openingstijden van het ASM Festival?

Onze deuren gaan om 13.30 uur open en om 23.00 uur is het afgelopen. De entree sluit om 21:30 uur. Let op: om binnen te komen dien je een entreeticket in je bezit te hebben.

Waar is het ASM Festival?

ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem.

Hoe kom ik bij het ASM Festival?

Locatie
ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem. De locatie is zowel industrieel, bebost en kijkt uit op de Rijn. Let op: Ondergrond is zand.

Adres
Stadsblokken 1
6841 Arnhem
Nederland

We raden je aan om lopend, met de fiets of met het OV te komen!

Voetgangers pontje
Er vaart een pontje voor voetgangers (de ASM1) van 12.00-18.00 uur, vanaf de rijnkade. Deze is vanaf het NS station makkelijk bereikbaar.

Fiets
De beste keus is om op de fiets te komen. Je parkeert direct voor de ingang in de ruime fietsenstalling. Na afloop is de fietsenstalling uiteraard verlicht. Je kunt het beste aanfietsen vanaf de Stadsblokkenweg.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Arnhem is het terrein goed aan te lopen of ga je met het pontje het water over. Pak dus de trein of fiets en stap uit bij Arnhem Centraal Station. Vanaf daar is het circa 15-20 minuten lopen via de Nelson Mandelabrug, linksaf de Stadsblokkenweg op.

Auto
Lukt het niet om met de fiets of het openbaar vervoer te komen? Parkeer je auto dan in het centrum of bij het Centraal Station en loop vanaf daar in circa 15-20 minuten naar het festivalterrein.

Meer info

Waar kan ik parkeren?

Lukt het niet om met de fiets of het openbaar vervoer te komen? Parkeer je auto dan in het centrum of bij het Centraal Station en loop vanaf daar in circa 15-20 minuten naar het festivalterrein.

Eventueel kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van het P&R terrein bij het GelreDome. Vandaaruit kun je overstappen op de bus of huur je een elektrische fiets.

Is er een fietsenstalling?

Er is een fietsenstalling aanwezig bij het festivalterrein op de Stadsblokkenweg.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimumleeftijd voor ASM Festival is 18 jaar. Ook onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder, is toegang voor een bezoeker jonger dan 18 jaar niet mogelijk.

Ticket info

Wanneer kan ik kaarten kopen?

Er zijn nog geen tickets verkrijgbaar voor ASM Festival 2024. Houdt de website en socials in de gaten voor de laatste updates! www.asmfestival.nl.

Waar kan ik kaarten kopen?

Kaarten voor het ASM festival zijn enkel via de officiële ASM Festival website te koop. 

Koop nooit kaarten via andere kanalen!

Wat kost een kaartje voor ASM Festival 2023?

Kaarten kosten € 42,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar via www.asmfestival.nl.

Kan ik via de Early Bird eerder kaartjes kopen?

De Early Bird verkoop voor 2023 is afgelopen. Informatie over 2024 verschijnt binnenkort!

Hoeveel kaartjes kan ik kopen?

Er geldt een maximum van 10 kaartjes per persoon tijdens de Early Bird en reguliere verkoop. 

Wil je met meer personen komen? Zorg dan dat één van je vrienden ook kaartjes koopt.

Ik heb nog geen bevestigingsmail ontvangen. Wat nu?

Als je je ticket(s) niet meer kunt vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kun je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link.

Help, ik kan mijn kaarten niet meer terugvinden, wat nu?

Allereerst te gek dat je erbij bent! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt in je inbox zoeken op ‘Paylogic’ om deze mail terug te zoeken. Soms komen ze in de Spamfolder terecht, check daarom ook de Spambox. 

Na het kopen van jouw kaarten zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de bestelling. 

Let op: Je ontvangt nog niet meteen je tickets in deze mail. Maandag 30 januari vanaf 11.00 uur ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, ontvang je een e-mail met je tickets op 21 augustus 2023. Als je na 21 augustus personaliseert ontvang je ze direct.

Als je je ticket(s) echt niet meer kan vinden of de bevestigingsmail kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link. Let op: gebruik wel het mailadres waar je de tickets mee hebt besteld.

Indien je er niet uitkomt dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic. Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.

Waarom moet ik mijn kaart personaliseren?

Net als vele andere evenementen heeft helaas ook ASM Festival te maken met zwarthandel. Om te voorkomen dat onze bezoekers te veel betalen voor een kaartje, dan de oorspronkelijke prijs, moeten tickets worden gepersonaliseerd. Voor het personaliseren zijn de volgende gegevens per persoon nodig: voornaam, achternaam, e-mailadres (en geboortedatum).

Let op: Gebruik altijd de naam welke op het identiteitsbewijs staat. Bij twijfel kan bij de ingang om het identiteitsbewijs gevraagd worden.

Zwarthandel
Kaarten voor ASM Festival zijn enkel via de officiële website te koop. Koop nooit kaarten via andere kanalen! Je betaalt dan, vaak onbewust, veel te veel voor een toegangskaart. We kunnen je dan bovendien géén garantie geven dat je toegangskaart geldig is. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op http://www.weetwaarjekoopt.nl/

Hoe werkt het personaliseren van mijn kaarten?

Na het kopen van jouw kaarten zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de bestelling. 

Let op: Je ontvangt nog niet meteen je tickets in deze mail. Maandag 30 januari vanaf 11.00 uur ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, ontvang je een e-mail met je tickets op 21 augustus 2023. Als je na 21 augustus personaliseert ontvang je ze direct.

Voor elk kaartje moet je persoonlijke informatie invullen, zoals voor-, achternaam en het e-mailadres van degene die het evenement zal betreden. Ben je ervan bewust dat deze informatie uniek moet zijn voor ieder kaartje. Vul om deze reden de naam gelijk aan de naam op een geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID kaart) in.

Als je je kaarten niet hebt ontvangen op 21 augustus en wel hebt gepersonaliseerd, neem dan contact op met de klantenservice van PayLogic: Customer Service Paylogic.

Wanneer moeten mijn kaarten gepersonaliseerd worden?
Dit kan vanaf maandag 30 januari 2023 - 11.00 uur. Hier is geen deadline voor en kan je zelfs tijdens het evenement doen. Weet je nog niet wie er meegaan? Dan kan je het beste nog wachten met het personaliseren.

Maar let op: je ontvangt je kaarten, na personaliseren, vanaf 21 augustus 2023.

Moet ik een identiteitsbewijs meenemen naar het evenement?
Ja, je bent wettelijk verplicht om je te kunnen identificeren. Voor het betreden van een evenement kan de beveiliging vragen om een identiteitsbewijs, zodat gecontroleerd kan worden of de naam overeenkomt met het gepersonaliseerde kaartje. Houd er rekening mee dat een kopie van het identiteitsbewijs ongeldig is. De toegang tot het evenement kan geweigerd worden in het geval er een andere naam op het kaart staat. De waarde van het kaart zal dan niet terugbetaald worden.

In het geval je nog andere vragen hebt wat betreft de kaarten, kun je contact opnemen met de klantenservice van PayLogic via: Customer Service Paylogic.

Ik moet de naam op het kaartje veranderen, wat kan ik doen?
Als je je kaarten hebt gepersonaliseerd en deze naam klopt niet en je wil die naam veranderen, dan is dit mogelijk. Houd er rekening mee dat er per kaart een service fee gevraagd wordt. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert.

Naamswijzigingen kunnen gedaan worden via de MyOrder omgeving. Daar kun je komen via de knop ''Bestelling beheren'' in je bevestigingsmail. Kies bij Meer acties voor ''Naamswijziging''.

Ik moet de naam op het kaartje veranderen, wat kan ik doen?

Als je je kaarten hebt gepersonaliseerd en deze naam klopt niet en je wil die naam veranderen, dan is dit mogelijk. Houd er rekening mee dat er per kaart een service fee gevraagd wordt. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert.

Naamswijzigingen kunnen gedaan worden via de MyOrder omgeving. Daar kun je komen via de knop ''Bestelling beheren'' in je bevestigingsmail. Kies bij Meer acties voor '' Naamswijziging''.

Ik heb toegangskaarten over. Kan ik deze nog retourneren?

Nee, we nemen helaas geen kaarten retour. 

Je kunt wel je kaarten aanbieden aan andere kopers via ons officiële Resale platform! Ga naar asmfestival.nl/resale voor meer informatie.

Praktische informatie

Ik ben iets kwijtgeraakt! Waar worden de gevonden voorwerpen bewaard?

Zodra iets gevonden is worden gevonden voorwerpen opgeslagen bij de organisatie. Je kunt contact opnemen via [email protected] om te vragen of jou spullen gevonden zijn tijdens ASM 2023.

Moet ik geldige legitimatie meenemen?

Ja, bij het betreden van het festivalterrein van ASM Festival kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als legitimatiebewijs.

Hoe kan ik eten en drinken kopen?

Al het eten en drinken wordt gekocht met munten. Deze zijn op het festivalterrein te koop. Ze kunnen zowel met cash als met pin betaald worden. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein.

Hoeveel kosten de munten op het ASM Festival?

Munten voor het ASM Festival worden per strips van 3 munten verkocht voor de prijs van 10 euro. Goed nieuws! De prijs is bij ons, als één van de weinige festivals, gelijk gebleven!

Stel: ik heb na afloop munten over. Kan ik deze retourneren?

Het is niet mogelijk munten te retourneren of in te wisselen voor geld. 

De kassa’s op ASM Festival sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.

Munten zijn één jaar/editie geldig. 

Kan ik tussentijds het festivalterrein verlaten?

Het is helaas niet mogelijk om het terrein van het ASM Festival tussentijds te verlaten om op een later moment weer terug te keren.

Zijn er sigaretten en tabak te verkrijgen op het festivalterrein?

Nee, op het terrein van ASM Festival worden geen sigaretten en tabak verkocht.

Kan ik ergens kolven?

Kolven is mogelijk bij de EHBO op het festivalterrein.

Kan ik in de buurt overnachten?

Wil je van ASM Festival bezoek een compleet weekendje Arnhem maken? In Arnhem zijn een hoop leuke plekken om te verblijven. 

Boek een overnachting in de buurt van de Stadsblokken via Booking.com.

Faciliteiten

Zijn er kluisjes aanwezig op het ASM Festival?

Op het terrein zijn helaas geen kluisjes aanwezig. We raden je daarom ten strengste aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen. ASM Festival is niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte persoonlijke eigendommen.

Is er een rolstoel deck aanwezig?

Er is een rolstoel deck aanwezig op het ASM Festival. Je kunt een plaats reserveren voor dit deck via [email protected]

Doe dit direct nadat je je reguliere kaartje hebt gekocht, er zijn dus geen speciale toegangskaarten. Per rolstoel is maximaal één begeleider toegestaan op het deck. Er is namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Let wel: de Stadsblokken zijn niet erg rolstoelvriendelijk vanwege de ondergrond van het terrein (zand). Ons parkeerterrein ligt op 1 km van de ingang, de weg hiernaartoe is wel verhard.

Meer info

Kan ik eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen naar het festivalterrein. We doen ons best om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden. Voor ieder wat wils.

Ontdek food line-up!

Kan ik een foto en/of filmcamera meenemen?

Het is niet toegestaan om professionele foto en/of filmapparatuur mee te nemen op het festivalterrein. Hieronder worden foto- en videocamera's verstaan met zoomlensen en afneembare accessoires.

Camera's zonder verwisselbare lens zijn toegestaan op het ASM Festival.

Wil je professionele foto's maken? Neem contact op en/of doe een persaanvraag via ons contactformulier.

Mag mijn paraplu mee het terrein op?

Een paraplu is in verband met de veiligheid en het zicht van je medebezoekers helaas niet toegestaan. Mocht het regenen, dan zijn er poncho's beschikbaar bij de barren (zolang de voorraad strekt).

Zakelijke mogelijkheden

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden op ASM Festival?

Er is een speciale Business Lounge waar zakenrelaties en partners kunnen genieten van de beste artiesten. Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden op ASM Festival vind je hier.

Wat houdt de Business Lounge in?

Op de Business Lounge ben je super VIP! Met een geweldig uitzicht op het podium en het festival geniet je in de Business Lounge geheel verzorgd van de beste hapjes en drankjes, voorgerechten, desserts, wijntjes, biertjes, champagne, luxe snacks, ijsjes en veel veel meer.  Alles inclusief!

Meer informatie vind je hier

Kan ik sponsor worden van het ASM Festival?

Dat kan zeker. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Bekijk hier het aanbod, inclusief kaarten voor de Business Lounge en communicatiepakket.

Overig

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je hier.

Waar vind ik het Privacy & Cookie Statement?

Het Privacy & Cookie Statement vind je hier

Wat zijn de huisregels van het ASM Festival?

De huisregels vind je hier