Nog 90 dagen

Toegankelijkheid

asm is er voor iedereen!

Rolstoel deck
Er is op het ASM Festival een rolstoel deck aanwezig. Deze tribune biedt ook toegang aan bezoekers met een andersoortige beperking. Uiteraard is het niet verplicht om gebruik te maken van dit deck. Echter biedt het deck net dat beetje extra comfort.

Let wel: de Stadsblokken zijn niet erg rolstoelvriendelijk vanwege de ondergrond van het terrein (zand). De weg naar de ingang is wel verhard. We adviseren samen met begeleider te komen.

Reserveren
Je kunt een plaats reserveren op het rolstoeldeck via [email protected]. Doe dit direct nadat je je reguliere kaartje hebt gekocht, er zijn dus geen speciale rolstoeldeck toegangskaarten. 

In verband met de beperkte ruimte  is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom kan je hier met maximaal 1 ander persoon plaats nemen. Het is uiteraard wel mogelijk om binnen je vriendengroep af te wisselen wie mee het deck op gaat. 

Signdancer
Tijdens de laatste twee edities van het ASM Festival was er een muziektolk, of ook wel Signdancer genoemd, aanwezig vanuit Muziektolkhoorterbij. Door middel van het vertolken van muziek kunnen doven en slechthorenden intenser van bepaalde songs meegenieten.

Bekijk hier de video!

nog vragen?

neem contact met ons op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.