Nog 31 dagen
Geplaatst op 19 januari 2023

Eerste headliners ASM Festival 2023 bekend!


Jaahaa! Op 26 augustus 2023 genieten we weer samen van de beste live acts op de Stadsblokken in ons mooie Arnhem. En wij gaan jou nu vertellen wie de eerste headliners zijn! Hou je vast, want dit jaar doen we dat met niemand minder dan… Anouk en Mart Hoogkamer!

Anouk

We zijn trots dat we bekend mogen maken dat één van de populairste Nederlandse rock zangeressen aller tijden op 26 augustus naar ASM Festival komt. Haar meest recente single 'Something better', die op haar laatste album Trails of Fails staat, was al een traktatie en dat smaakt wat ons betreft naar meer. We kijken enorm uit naar haar optreden!

Mart Hoogkamer

Zingen zit hem in het bloed. Niet zomaar een volkszanger, zoals we dat al kende. Mart Hoogkamer maakt de weg vrij voor een gloednieuwe generatie volksmuziek! Hij is nog jong, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring in zijn genre. Vele hits zijn inmiddels uitgebracht waaronder ‘Ik ga zwemmen’, ‘Neem er één van mij’, ‘Bieber van de kroeg’ en ‘Mijn oranje hart’. We kunnen niet wachten om mee te zingen, wat zeg ik; schreeuwen! met zijn muziek. We zijn dan ook erg blij dat Mart op 26 augustus naar ASM Festival komt!

Benieuwd naar de andere artiesten? Aanstaande zaterdag 21 januari maken we de hele line up bekend. Dus houdt de socials en website goed in de gaten.

Early Bird

Wil jij het ASM Festival niet missen? Schrijf je dan nog snel in voor de Early Bird en koop je kaarten een uur eerder. De Early Bird verkoop start zaterdag 28 januari. 

Schrijf je in voor de Early Bird!


We hopen je te zien op 26 augustus!