Geplaatst op 28 november 2023

Datum vijfde editie ASM bekend!


Eindelijk mogen we de nieuwe datum van het ASM Festival in 2024 bekendmaken! We laten het laatste weekend van augustus achter ons en verplaatsen naar zaterdag 18 mei 2024.

Door voor mei te kiezen valt het festival niet meer in de vakantieperiode. Zo hoef je niet meer te kiezen en kan je rustig je zomervakantie boeken én het ASM Festival bezoeken. Daarnaast is er eind augustus vaak sprake van beperkte beschikbaarheid in evenementenmaterialen. Die zorg nemen we nu weg door te feesten in mei.

Vijfde editie

ASM Festival 2024 heeft niet alleen een nieuwe datum, maar ook een bijzondere mijlpaal bereikt: het wordt de vijfde editie van het festival. We zijn dankbaar voor de mooie edities tot nu toe en kijken ernaar uit om samen met jullie het festivalseizoen te beginnen op deze bijzondere jubileumeditie.

Early Bird 2024

Schrijf je alvast in voor de Early Bird en koop als eerste je kaartjes!

Inschrijven Early Bird

Je ontvangt na inschrijving bericht of houd onze kanalen in de gaten, want binnenkort delen we meer informatie over de kaartverkoop en de line-up. Bereid je voor op een dag vol muziek, gezelligheid en onvergetelijke momenten.

We kunnen niet wachten om samen met jullie de vijfde verjaardag van het ASM Festival te vieren. Vergeet niet om al je vrienden mee te nemen!