Geplaatst op 22 april 2020

ASM Festival verzet naar 2021

21 april heeft de overheid de maatregelen rondom evenementen en het coronavirus verlengd tot 1 september. Dit betekent dat wij met heel veel pijn in ons hart genoodzaakt zijn om het ASM Festival te verplaatsen naar 2021...

Niet geheel onverwacht, maar toch suuuper balen, want we keken net als jullie erg uit naar deze mooie derde editie. Maar we begrijpen en accepteren ook de maatregelen van de overheid. Uiteraard gaan we niet bij de pakken neerzitten en maken we ons klaar voor een spectaculaire comeback op zaterdag 28 augustus 2021!

Kaartjes blijven geldig voor de editie van 2021, je hoeft hiervoor niks te doen. En omdat we het zo gezellig vinden dat je er volgend jaar weer bij bent, krijg je het eerste drankje van ons!

Kaartkopers ontvangen volgende week een mail met alle informatie over kaartjes en restitutiemogelijkheden. We hopen natuurlijk dat iedereen er in 2021 weer bij is, zodat we alsnog samen kunnen proosten. Wij gaan ons stinkende best doen om dan een onvergetelijke derde editie voor jullie weg te zetten. 

We wensen iedereen veel sterkte nog de komende tijd en we hopen jullie allemaal gezond en wel snel weer te zien!

Liefs,

Team ASM Festival ❤️