Geplaatst op 12 maart 2022

Chef'Special op ASM Festival


Chef’Special komt op zaterdag 27 augustus naar Arnhem en is daarmee de eerste naam van het ASM Festival. Chef’Special is niet meer weg te slaan uit de hitlijsten en de festivalscene. De vijfkoppige band uit Haarlem scoorde met 'Afraid of the Dark' een hit die de tweede plek in de Top 40 wist te behalen. Uiteraard komen ook ‘Amigo’, ‘Try again’ en ‘Nicotine’ live op het ASM Festival voorbij. Kortom, het kan niet anders dan dat het een groot feest gaat worden. 

De komende dagen worden meer namen naar buiten gebracht. Op zaterdag 19 maart is de complete line-up bekend. 

De Werf Stage

En we hebben dit jaar nog meer leuks in petto! Voor het eerst op het ASM Festival wordt het terrein vergroot met een tweede area genaamd 'De Werf Stage'. Hier is het de hele dag genieten van de vetste House sounds van dit moment. In samenwerking met Daniel Williamsen worden hier grote namen en bekenden uit de House-scene geprogrammeerd. Van vrolijke beats tot tech-house en pop sounds, dat wordt gegarandeerd dansen!

Early Bird

Wil jij Chef’Special op het ASM Festival niet missen? Schrijf je dan vast in voor de Early Bird en krijg als eerste de kans kaartjes voor 27 augustus te kopen. De Early Bird verkoop start zaterdag 26 maart om 09.00 uur. 

Schrijf je in voor de Early Bird!

Klik hier voor meer informatie over Chef’Special op het ASM Festival.