Geplaatst op 20 juli 2022

Cirque de la Liberté op ASM Festival!

Dit jaar hebben we een verrassende act voor jullie in petto! Circustheatershow Cirque de la Liberté is op 27 augustus te zien als doorlopende welkomst act bij de hoofdentree van het festival.

Afgelopen juni speelden zij al verschillende voorstellingen in de ASM-Haven in Arnhem. Wegens succes worden de showelementen dit jaar toegevoegd aan het programma.

Cirque de la Liberté is niet zomaar een show. De acts zitten vol verrassingen en nemen je mee op avontuur. Regisseurs en clown characters Goos Meeuwsen en Helena Bittencourt, bekend van alle Cirque de la Liberté-producties, zijn professionals in het theater vak en hebben in het verleden gewerkt bij Cirque du Soleil en werken nu wereldwijd met onder meer Compagnia Finzi Pasca , Strut&Fret en eigen werken. Laat je meevoeren in het verhaal en vergeet even de wereld om je heen, ook als je even moet wachten bij de entree.

Het ASM Festival werkt traditiegetrouw samen met veel lokale partijen. In samenwerking met de populaire Arnhemse DJ Daniel Williamsen kunnen bezoekers dit jaar rekenen op house en tech-house in afwisseling van DJ duo’s, live en solo acts. Dat alles in een extra area, genaamd de Werf Stage. Daarnaast krijgt Strand Zuid dit jaar weer een prominente rol in het programma en wel met een Silent Disco area. En niet te vergeten de lokale food partijen die wederom een heerlijk aanbod gaan neerzetten op het foodcourt, waaronder Iveau Burgers, Arneym, Opgerold en nog veel meer.

ASM biedt dit jaar plek aan maar liefst 15.000 bezoekers. Er zijn al 12.500 kaarten verkocht en behouden door bezoekers. Nog geen kaarten, maar wil je er wel graag bij zijn? Zorg ervoor dat je niet te lang meer wacht met kaarten kopen, want de laatste kaarten zijn nu in de verkoop!

Koop de laatste kaarten!