Geplaatst op 26 augustus 2023

Dit was de vierde editie van ASM Festival!


Bedankt Arnhem, deze vierde editie van het ASM Festival was er weer eentje voor in de boeken. Grote acts als onder meer Anouk en Racoon zorgden voor een goede sfeer en het weer zat dit jaar ook een keer mee, vrijwel de hele dag was het droog met een zonnetje. In de verschillende areas, waaronder de Silent Disco en de Bud x De Werf stage, zat de sfeer er ook goed in. Dankzij jullie was deze dag een groot succes.

Het podium werd betreden door een indrukwekkende reeks artiesten. Onder meer Anouk, Racoon, Rolf Sanchez, Son Mieux en Mart Hoogkamer stonden in de line-up. Als afsluiter was daar La Fuente met een knallende show. Dit jaar stond Racoon voor de tweede keer op het ASM podium, dit keer beloond met mooi weer. Een contrast met hun vorige optreden in 2019, waarbij veel regen en storm overlast veroorzaakte. Racoon zorgde ervoor dat het al vroeg druk was. Het eerste uur waren er al circa 6000 bezoekers op het terrein aanwezig. Het optreden van Anouk was krachtig als altijd en met ook nog een toegift liet ze een blijvende indruk achter.

Dit jaar waren de areas Bud x De Werf en de Silent Disco vernieuwd. De Silent Disco, centraal gelegen in het foodcourt, was druk bezocht en zorgde voor hilarische momenten. De beide areas boden de mogelijkheid om lekker te dansen en zingen langs het water van de Rijn.

Op het terras konden bezoekers genieten van speciale bieren en wijnen onder het genot van het af en toe verschijnende zonnetje. De zonnestralen werden ten volle benut, zowel voor het hoofdpodium als op de vele terrassen verspreid over het terrein.

Hopelijk ontmoeten we elkaar volgend jaar weer! 

De datum voor 2024 wordt later bekend gemaakt. Stay tuned!

Check de foto's van 2023 hier!