Geplaatst op 18 januari 2024

Eerste naam 2024 bekend

YESS! De allereerste naam van het ASM Festival 2024 is bekend! Ook dit jaar zullen er weer topartiesten bij ons op het podium staan. De eerste naam die we mogen verwelkomen is niemand minder dan de Nederlandse topband, DI-RECT!

In 2019 stonden Marcel en zijn groep al eens bij ons op het podium en we zijn trots dat we ze dit jaar weer mogen verwelkomen. DI-RECT is de afgelopen jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Met hits als ‘Soldier On’, ‘OMG It’s Happening' en ‘Through The Looking Glass’ heeft de band de afgelopen jaren de Nederlandse Top 40 gedomineerd. Wij kijken nu al enorm uit naar het optreden!

Hele programma en kaartverkoop

Zaterdag maken we de hele line-up van het ASM Festival 2024 bekend en geloof ons, het wordt een feest! Een week na de bekendmaking van het hele programma start de kaartverkoop. Zaterdag 27 januari om 09.30 kun jij jezelf verzekeren van een plekje op ons terrein op de Stadsblokken.

Wil jij eerder je kaarten bemachtigen? Schrijf je dan in voor de Early Bird verkoop. Deze start om 09.00 uur, een half uur voor de reguliere kaartverkoop. Zo kun jij als allereerste een kaartje kopen.

Inschrijven Earlybird