Geplaatst op 20 augustus 2018

Hoe kom ik op het ASM Festival?

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de aller aller allereerste editie van het ASM Festival. Het ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem. We geven jullie wat tips over hoe jullie het beste op de Stadsblokken kunnen komen. 

In verband met een concert in het Gelredome zaterdagavond, wordt er grote drukte in Arnhem verwacht. Mocht je dus in de gelegenheid zijn, kom dan met de fiets of te voet!

Ik kom met de fiets
Er staat een fietsenstalling aan de Stadsblokkenweg (zie rode markering in de afbeelding hieronder). Op de Stadsblokkenweg zelf staat het ook aangegeven met borden. 

Ik kom met het openbaar vervoer
Geen gedoe met een BOB of met parkeren, kom gewoon met de trein of bus naar het ASM Festival!

Trein
Dankzij de NS kun je heel voordelig met de trein naar de eerste editie van het ASM Festival komen. Met twee personen betaal je slechts €29,- voor een dagretour en voor de eerste klas maar €39,-. Dus twijfel niet langer en klik hier om je treinticket te bestellen. Check www.ns.nl voor actuele reisinformatie.

Let op dat er geen treinen maar bussen rijden tussen Utrecht en Arnhem, houd dus rekening met extra reistijd op dit traject.

Bus
Vanaf Station Arnhem rijden er elke 10 minuten diverse reguliere bussen naar de Stadsblokken. Je kunt hierbij uitstappen bij Bushalte de Praets. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar de ingang van het ASM Festival. De buslijnen die je kunt nemen zijn:

  • Stadsbus 4 (Richting Arnhem Kronenburg)

  • Stadsbus 5 (Richting Schuytgraaf)

  • Stadsbus 6 (Richting De Laar West)

  • Stadsbus 7 (Richting Rijkerswoerd)

Ik kom met de auto
Ben je eigenwijs en kom je toch met de auto? Dan kun je op vertoon van je e-ticket gratis parkeren bij Meinerswijk De Praets (alleen voor ASM Festival bezoekers). Dit staat ook aangegeven met borden. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier lopen naar het ASM Festival.

Let op dat zowel het ASM Festival en het concert in de Gelredome om 23.00 uur afgelopen zijn. Houd dus rekening met extra reistijd.