Geplaatst op 23 augustus 2019

Hoe kom ik op het ASM Festival?

Zaterdag 31 augustus vindt de tweede editie plaats van het ASM Festival. Het ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem. We geven jullie wat tips over hoe jullie het beste op de Stadsblokken kunnen komen.

We raden iedereen aan om met de fiets, het OV of te voet te komen!

Ik kom met de fiets

Er staat een fietsenstalling aan de Stadsblokkenweg (zie rode markering in de afbeelding hieronder). Op de Stadsblokkenweg zelf staat het ook aangegeven met borden.

Ik kom met het openbaar vervoer

Geen gedoe met een BOB of met parkeren, kom gewoon met de trein naar het ASM Festival!

Trein
Check www.ns.nl voor actuele reisinformatie.

Bus

Vanaf Station Arnhem rijden er elke 10 minuten diverse reguliere bussen naar de Stadsblokken. Je kunt hierbij uitstappen bij Bushalte de Praets. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar de ingang van het ASM Festival. De buslijnen die je kunt nemen zijn:

  • Stadsbus 4 (Richting Arnhem Kronenburg)

  • Stadsbus 5 (Richting Schuytgraaf)

  • Stadsbus 6 (Richting De Laar West)

  • Stadsbus 7 (Richting Rijkerswoerd)

Ik kom met de auto

Ben je eigenwijs en kom je toch met de auto? Dan kun je op vertoon van je e-ticket gratis parkeren bij Meinerswijk De Praets (alleen voor ASM Festival bezoekers). Dit staat ook aangegeven met borden. Het adres wat je kunt intoetsen op je GPS is De Praets 35. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier lopen naar het ASM Festival. 

Taxi

Kom je met de taxi? Dan kan je afgezet worden op de Eldensedijk. Na afloop van het evenement staan de taxi’s hier ook weer klaar voor de terugreis.