Nog 31 dagen
Geplaatst op 11 juni 2021

Testen + kaartverkoop

Dit weekend start de kaartverkoop voor het ASM Festival op zaterdag 28 augustus 2021! Door onderstaande info door te lezen ben je zo goed mogelijk voorbereid op de verkoop.

NIEUW: Personaliseren van kaarten (vanaf 14 juli)
Om te voorkomen dat onze kaarten worden opgekocht door zwarthandelaren en voor veel te veel geld worden doorverkocht, werken we dit jaar met het personaliseren van kaarten.

Na de aankoop van je kaarten ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van je bestelling. Op 14 juli ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, krijg je de kaarten toegestuurd. In de bevestigingsmail vind je meer informatie over het personalisatie proces. 

Heb je hier nu al meer vragen over? Check dan even onze FAQ pagina. 

Aantal kaarten tegelijk
Tijdens de kaartverkoop kun je maximaal 10 kaarten per persoon kopen. Wil je met meer mensen komen, vraag dan één van je vrienden om ook kaarten te kopen.

Wachtrij
De kaartverkoop voor het ASM Festival 2021 herstart op zaterdag 12 juni om 10:00 uur. Vanaf dat moment wordt een willekeurige wachtrij opgebouwd met de mensen die op dat moment in de shop zitten. Het heeft dus geen zin om al uren van te voren in de wachtrij te zijn. Ook heeft refreshen vanaf dat moment geen zin, dan wordt je juist weer achterin de wachtrij geplaatst.

Betalen
Check hier de prijzen voor de kaartjes van het ASM Festival 2020. Je kunt je kaarten zowel via je computer als via je telefoon kopen.

Minimumleeftijd
Let op, de minimumleeftijd voor het ASM Festival bedraagt 18 jaar.

Covid-19
Mocht ASM tóch weer niet door kunnen gaan door Covid-19, dan krijg je de mogelijkheid om je kaartje door te zetten naar 2022 of om je geld terug te vragen. Dit geldt voor zowel kaartjes van 2020, als voor kaartjes die in 2021 gekocht zijn.

Testen
Vanaf 30 juni kunnen er weer eendaagse buitenevenementen worden gehouden. Bezoekers moeten een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest laten zien. Als je eenmaal op het terrein bent toegelaten, hoef je geen anderhalve meter afstand meer te bewaren.

Kaarten voor het ASM Festival zijn enkel via de website asmfestival.nl. Koop nooit kaarten voor het ASM Festival op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Onlineticketshop, Viagogo etc. Koop ook geen tickets van mensen op Facebook of Marktplaats. Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze tickets geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl