Geplaatst op 5 januari 2024

Datum kaartverkoop ASM Festival 2024 bekend


Eind van de maand is het zover! Dan start de reguliere kaartverkoop van het ASM Festival 2024. Dit jaar hoeven we veel minder lang te wachten op ASM, dus we kunnen al voorzichtig beginnen met aftellen! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om samen met jou weer één groot feest van te maken.

Kaartverkoop start op zaterdag 27 januari

Omcirkel 27 januari en schrijf 09.30 groot in je agenda, want dan kun jij weer jouw kaartje bemachtigen voor het leukste feest van Arnhem en omstreken! Wil je de allereerste zijn die een kaartje heeft en een plekje claimt op ons festivalterrein? Schrijf je, als je dat nog niet hebt gedaan, nu nog in voor de Early Bird verkoop. Wanneer je je hebt ingeschreven, kun jij om 09.00 uur al jouw ticket kopen, voordat de rest van de mensen dat doet! 

Schrijf je hier in 


Programma 

Ben jij ook zo benieuwd naar het programma? Dat begrijpen wij helemaal. Wij kunnen het namelijk ook moeilijk geheim houden. Daarom maken we op 18 januari de eerste naam bekend. 2 dagen later, op zaterdag, maken we het hele programma van het ASM Festival 2024 bekend! Nog heel eventjes wachten dus… 

Wil jij nou niks missen van de bekendmaking van het programma en het andere laatste nieuws? Volg ons dan op een van onze socials! 

We hebben al heel veel zin in om jou weer te zien!