Nog 31 dagen
Geplaatst op 19 januari 2019

Line up ASM Festival 2019 bekend!

Naast Guus Meeuwis zijn ook Racoon, Ilse DeLange, DI-RECT, Lucas en Steve en Davina Michelle te zien op de tweede editie van het ASM Festival in Arnhem. Vrijdag 1 februari om 9.00 uur start de kaartverkoop. Mensen die zich pre-registreren kunnen al een week eerder hun kaarten kopen tijdens de voorverkoop. 

Vorige week al maakten we bekend dat Guus Meeuwis en Lucas & Steve hun opwachting maken op onze tweede editie op 31 augustus 2019. Daar zijn nu Racoon, Ilse DeLange, DI-RECT en Davina Michelle aan toegevoegd. De opkomende ster Davina Michelle mag het ASM Festival openen. 20 dagen voor het ASM Festival staat ze in het voorprogramma van Pink. Met haar hit ‘Duurt te lang’ zorgt ze ervoor dat er na 6 jaar weer een vrouwelijke Nederlandse artiest op nummer 1 staat in de top 40 en breekt ze zelfs het top 40-record van Céline Dion. 

Davina Michelle wordt opgevolgd door Guus Meeuwis. Met ruim 23 jaar ervaring in het artiestenvak en meer dan 50 stadionconcerten heeft hij zijn plek in de muziekwereld wel verdiend. 

Na Guus Meeuwis is het beurt aan Ilse DeLange. Al op achtjarige leeftijd begon zij haar loopbaan in de muziekwereld. Ze won in 1998, 2001, 2004 én in 2009 een Edison en haar albums bereikten maar liefst achttien keer platina! 

Ilse DeLange wordt opgevolgd door DI-RECT. Zij staan al ruim 15 jaar aan de Nederlandse top en kunnen leunen op een flinke reeks radio en live klassiekers. Hun sound is dansbaar en opzwepend en je moét dit een keer live meegemaakt hebben.

Na DI-RECT is het beurt aan Racoon. Zij zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Denk aan hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en het Nederlandstalige ‘Oceaan’. Met hun album ’Look Ahead And See The Distance’ stonden ze in april in een stijf uitverkochte Ziggo Dome. Momenteel doet Racoon een theatertour, zijn ze de maandelijkse muzikale gast bij DWDD en wordt er gewerkt aan nieuwe muziek. 

Ook dit jaar wordt het ASM Festival afgesloten met een DJ act, aan Lucas en Steve, bekend van hits als ‘Summer on You’ en ‘Up till dawn’, de eer. 

Het ASM Festival vindt dit jaar voor de tweede keer plaats. Tijdens de eerste editie waren 10.000 mensen aanwezig. Nieuw is een pre-registratie die mensen de kans geeft om hun kaarten al een week voor de reguliere verkoop te kopen tijdens de voorverkoop. Inschrijven hiervoor kan hier. De voorverkoop is op vrijdag 25 januari vanaf 9 uur. De reguliere verkoop start op vrijdag 1 februari om 9.00 uur.