Geplaatst op 19 juli 2019

Meer food op het ASM Festival!

Op 31 augustus vindt de tweede editie van het ASM Festival plaats met onder meer Guus Meeuwis, DI-RECT en Lucas & Steve. Naast mooie artiesten is er ook weer een uitgebreid food programma. Zo is het aanbod, de capaciteit en het oppervlak dit jaar flink uitgebreid!

De eerste editie van het ASM Festival was met 10.000 bezoekers een groot succes. Alleen de food area was veel te klein. Een duidelijk verbeterpunt dus! Voor dit jaar is er 50% meer capaciteit en is de food area twee keer zo groot. Ook is het aanbod verder uitgebreid en sluiten Arnhemse food hotspots Arneym en STAN&CO voor het eerst aan bij de food line-up van het ASM Festival. Bovendien werken we opnieuw samen met Bar Florian, Iveau Burger en Opgerold uit Arnhem. 

Arneym en Iveau Burger

Gijs Burgers, eigenaar van Arneym, Iveau Burger en De Tostibar in Arnhem, gaat dit jaar met veel plezier opnieuw de samenwerking aan. ‘’Na het succes van vorig jaar staat Iveau ook dit jaar weer met trots op het mooiste eendaagse festival van Arnhem. Vorig jaar waren de burgers niet om aan te slepen. Met onze lekkerste burger van Nederland 2019, hopen we wederom menig harten te veroveren op de tweede editie van het ASM Festival!’’ aldus Gijs. ‘’Daarnaast gaan wij de uitdaging aan om je ook de lekkerste Arneym Hotdog te laten proeven!’’

Bar Florian

Daarnaast is Bar Florian een populaire plek onder veel Arnhemmers. Bar Florian biedt een uitgebreidt assortiment aan, met een knipoog naar de Aziatische keuken. Milan Scholten, eigenaar van Bar Florian, stond vorig jaar ook al op het ASM Festival, maar dan met verschillende luxe sushi. Dit jaar serveert Bar Florian overheerlijke Yakitori en babi met satésaus! 

Opgerold

Ook Opgerold neemt voor de tweede keer deel aan ASM Festival. De knusse, Arnhemse keuken op wielen serveert handzame, makkelijke en lekkere culinaire (opgerolde) snacks. Hoe gaaf is het om een opgerolde snack te eten? Juist! Die kans wil je niet laten schieten..

STAN&CO 

Last but not least, STAN&CO. In 2017 won STAN&CO al de ‘Best Restaurant-Bar’ prijs tijdens de Entree Awards. Momenteel staat zij nog steeds bekend als één van de gezelligste terrassen van de stad. STAN hoort er dus helemaal bij en bereidt daarom dit jaar heerlijke, verse broodjes pulled pork, shiitake, frisse salades en veel meer. 

Naast de Arnhemse foodcateraars kun je ook nog smullen bij Pizza Amici, Switi on Tour, Bakblik, Gazsinker, Fransen & Kanters en MILF.