Nog 31 dagen
Geplaatst op 14 december 2019

Programma 2020!

It’s the most wonderful time of the year… Want jawel, het programma voor het ASM Festival 2020 is bekend!! Zit je er klaar voor?! Want: Kensington, Nicky Romero, Davina Michelle, Kraantje Pappie, Miss Montreal en Tim Akkerman zijn te zien op zaterdag 29 augustus tijdens het ASM Festival 2020!

Kensington
Kensington is terug!! ‘Hey Arnhem, congratulations on your new festival. We had a blast, nice one 026.’ schreven ze op hun social media na afloop van hun optreden op de allereerste editie van het ASM Festival in 2018. Een natte, maar zeer geslaagde eerste editie die bij veel bezoekers nog in hun geheugen gegrift staat.

Nicky Romero
Voor de Veenendaalse Nicky Romero is het ASM Festival een thuiswedstrijd. De wereldberoemde DJ vliegt de hele wereld over voor optredens en werkte onder andere samen met DJ’s zoals Tiësto, David Guetta en Avicii. Op 29 augustus sluit hij het ASM Festival af.

Davina Michelle
Ook voor Davina Michelle is het ASM Festival niet nieuw. In 2019 was het ASM Festival één van de eerste festivals waarvoor ze geboekt werd. Na afloop hiervan zei ze: ‘ASM 2019 was voor mij enorm warm, maar echt super vet. Iedereen zat er lekker in, dus ik ben heel blij!’

Kraantje Pappie
Kraantje Pappie was in 2018 de best scorende Nederlandse artiest in de top 40. Zijn nummer ‘Lil Craney’ wat in 2018 uitkwam, kreeg dubbel platina met meer dan 160.000 verkochte platen. Het album ‘DADDY’ stond in 2018 54 weken in de Nederlandse Album Top 100.

Miss Montreal
Ook Miss Montreal is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ze maakte verschillende hits waaronder: ‘A Million Ways’, ‘This is my life’ en ‘Being alone at Christmas’. Naast haar muziek, kennen we Miss Montreal ook als voormalig jurylid van The Voice Of Holland.

Tim Akkerman & The Ivy League
Tim Akkerman is een muzikant en singer songwriter. Hij werd bekend als leadzanger en gitarist van de band DI-RECT, waar hij in 2009 mee stopte. Dit jaar deed hij mee aan het programma de beste zangers en tourt hij met zijn band The Ivy League langs verschillende theaters en festivals. Ook bracht hij in 2019 een nieuw album uit, genaamd ‘Lions Don’t Cry’.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start zaterdag 21 december om 9:00 uur via onze website en bij de VVV in de Stationshal in Arnhem. Koop je kaarten ook echt alleen via onze website of bij de VVV!

Early Bird verkoop
Wil jij je kaarten al een dag eerder kopen met 10% korting? Meld je dan hier aan voor de Early Bird verkoop.