Geplaatst op 17 augustus 2022

Strand Zuid is erbij op ASM Festival!


Arnhems eigen, leukste strandpaviljoen Strand Zuid is er natuurlijk ook weer bij dit jaar! Na het succes in 2019 met de Silent Disco area keert de Silent Disco dit jaar terug in Strand Zuid. Ditmaal zelfs 2x zo groot! Dat betekent 2x zoveel dansen en meeblèren met je favo muziek. We spraken Tijs Bergervoet, mede-eigenaar van Strand Zuid. Hij geeft aan veel zin te hebben in 27 augustus en verwacht dat het één en al gezelligheid zal zijn.

Tijs is geboren Arnhemmer en heeft al zo’n beetje in iedere wijk van Arnhem-Noord gewoond. Dat maakt dat het extra speciaal voelt om onderdeel uit te maken van het ASM Festival. Vanaf 2015 is hij een succesvol fulltime ondernemer en momenteel mede-eigenaar van maar liefst drie(!) bedrijven in zijn eigen stad. Met passie voor de vrijetijdsindustrie en de inspiratie die andere ondernemers hem eerder al gaven, heeft hij het aangedurfd om o.a. Strand Zuid op te bouwen. En met succes!

‘’Arnhem is mijn hometown, ik heb hier alles en het is groen omgeven. Het heeft ook heel veel niet. Als er dan iets heel leuk is, zeggen we op kantoor: het is OnArnhems goed. Cynische Arnhemse humor, denk ik. Ook dat leer je als je hier je leven lang al woont.’’ - aldus Tijs.

Eigenlijk is de samenwerking tussen Strand Zuid en ASM Festival heel logisch. Tijs denkt dat Strand Zuid een leuke toevoeging is aan het festival, omdat het toch een soort intieme stage is op een ontzettend groot festivalterrein. Je kunt je even afzonderen in je eigen ‘bubbel’.

We vroegen Tijs wie hij écht hoopt tegen te komen in Strand Zuid tijdens ASM Festival. Tijs:‘’Het lijkt me leuk als ik Marcel van Roosmalen, de presentator van het festival, helemaal uit zijn dak zou zien gaan op de Silent Disco, maar ik vrees dat dat niet zo snel gaat gebeuren, haha.’’ 

Goed weer en een fijne sfeer geven Tijs het gevoel van voldoening in ondernemen. Wij denken dat dat wel goed komt 27 augustus.

Zien we je daar?


Nog geen kaarten? Wacht dan niet te lang!

Koop de laatste kaarten!