Nog 31 dagen
Geplaatst op 2 april 2020

Support your Locals!

#supportyourlocals
Al jaren werken wij samen met de beste foodpartners uit de regio. Helaas hebben ook zij momenteel te kampen met de negatieve effecten van het Coronavirus. Wij willen ze een hart onder de riem steken en lichten daarom graag uit hoe ook jij ze kunt helpen.

Iveau Burgers smul- en cadeautips
Goed nieuws! Je kunt weer gaan genieten van Iveau's burgers. Vanaf vrijdag 1 mei gaan zij weer open voor afhaal. Blijf Facebook volgen voor het laatste nieuws. 

Met deze handige kooktips kun je ook heerlijk zelf koken. Koop het Burgers kookboek en maak de lekkerste vlees-, vis- en vegaburgers. Bestel hem hier!

Verder kun je Iveau Burgers & Wijnbar steunen door een cadeaubon te kopen. Bestel je cadeaubon door een mail te sturen naar: [email protected] en vermeld
- Het gewenste bedrag
- 06-nummer voor een tikkie
- naam en adresgegevens

Website

Geef Arneym cadeau
Een mooi initiatief om de ondernemers in Arnhem een warm hart toe te dragen. Zeker in deze tijd, waar de horeca en culturele organisaties en andere ondernemers gedwongen zijn hun deuren te sluiten voor publiek, is alle steun welkom. Steun Arneym en bestel jouw cadeaubon via de website. Na opening is de bon meteen geldig.

Website 

Bar Florian's Flo to go!
Omdat je niet naar Bar Florian toe kunt, haal je toch gewoon een stukje Florian in huis?! Afhalen of bezorgen is nu iedere vrijdag & zaterdag mogelijk van 15:00 tot 18:00 uur. Bestelling doorgeven kan van maandag tot donderdag 18:00 uur per mail: [email protected].

Geef Bar Florian cadeau
Geef jezelf, je vriend(in), collega of liefste buren de Bar Florian cadeaubon en steun het team. Na opening is de bon meteen te besteden. Zo hopen we snel weer te kunnen genieten op het zonnige terras in hartje Arnhem! Je kunt kiezen uit cadeaubonnen van €20, €50 of €100. Klik hier en steun je lokale favoriet.

Website

Stan&Co creatieve tips and tricks voor thuis
Stan&Co Arnhem biedt van alles aan via Facebook, zo hoef je je geen moment te vervelen.

STAN&DIY: Espresso Quarantini. Juist! Dat is een espresso martini, maar dan voor thuis.

Wat heb je nodig? (1 persoon)
- 30 ml espresso
- 25 ml wodka
- 30 ml Kahlua koffielikeur (of andere koffielikeur)
- 2 ijsblokjes
- 3 mokka- of koffieboontjes

Hoe maak je 'm?
1) Zet een espresso en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
2) Doe de wodka, koffielikeur, de afgekoelde espresso en de ijsblokjes in een keukenmachine of blender. Maal 5 sec. Giet in je mooiste martini glas. Garneer met 3 mokka- of koffieboontjes.

Proosten maar!

Stan&Co alvast reserveren d.m.v. een cadeaubon!
In het kader van 'support your locals' willen we je erop wijzen dat je een cadeaukaart kunt aanschaffen via etenbij.nl. Zo reserveer je alvast je favoriete plekje en kun je na deze periode zorgeloos genieten van Stan&Co.

STAN&DANS
Zaterdag 28 maart kon je genieten van STAN&QUARANDANS. Dit was feesten, maar dan bij je thuis! Live op social media vanuit de oude vertrouwde STAN&CO dj booth. Houdt de facebook evenementen in de gaten en mis niks!

Website


Help de Horeca!
Het is momenteel tot 28 april stil in de horeca, maar jij kan je laten horen. Met wie plan jij meteen een terras date in als deze periode voorbij is? Trakteer je vrienden of familie nu alvast op een toekomstige lunch/diner/borrel! Schaf een waardebon aan via www.helpdehoreca.nl. Zodra de horeca weer open gaan, kun je zorgeloos weer de beste momenten beleven.
#helpdehoreca