Nog 31 dagen

Silent disco

De Silent Disco maakt al voor het vierde jaar deel uit van het programma. Dit jaar in een nieuwe setting, maar nog altijd te vinden middenin het foodcourt.

Een grote dansvloer en een zomers terras vormen het decor voor de Silent Disco. Het is hier gegarandeerd genieten van je eigen favoriete muziek, afgesloten van de rest van de wereld. Pak je moment en vals zingen kan niet, want ja, niemand hoort je toch.. ;) Er zijn maar liefst drie kanalen met verschillende muziekstijlen te beluisteren, van RnB, Urban, House classics, Trance tot het altijd populaire Guilty Pleasure kanaal. Je kan jezelf lekker laten gaan tijdens de meezingers, hakken op dj Elstak en natuurlijk uit je plaat tijdens de nummers van ABBA.

Voor de Silent Disco zijn verschillende top dj’s aangetrokken. Onder andere Niksha Samson, Queen van Urban & RnB. Bruze D’Angelo voor de Soul Classics en Disco. Dj Lourenz, één van de beste Feest dj’s van Nederland. Da Zippa zal de Trance en House Klassiekers in je oren pompen en Rob Spijker als de Koning van de Disco!

Wil je even tot rust komen of doen je voeten pijn van al het dansen? Ontspan dan even met een hapje en drankje op het terras met uitzicht op de Rijn en de prachtige iconische John Frostbrug!

Kaarten

ASM Festival 2023 - Mis het niet!

Resale

Zaterdag 18 mei

Naar Resale

Officiële Resale platform

Minimum leeftijd 18 jaar

business lounge

Ontdek ons zakelijk aanbod!

Meer info


Minimum leeftijd 18 jaar