Nog 148 dagen

ASM Festival 2020

We komen er weer aan!

Zaterdag 29 augustus van 14:00 -23:00 uur

Wat vliegt de tijd, dit jaar vieren we alweer de derde editie van het ASM Festival! Voor velen is het inmiddels een traditie geworden om de laatste zaterdag van de zomervakantie te vieren op de Stadsblokken. Met een lekker biertje en heerlijk eten van lokale foodcateraars genieten we van de beste muziek van Nederlandse bodem en het fijne sfeertje waar het ASM Festival bekend om staat. In de line up dit jaar Kensington, Nicky Romero, Davina Michelle, Kraantje Pappie, Miss Montreal en Tim Akkerman. 

Kensington

Kensington is terug!! ‘Hey Arnhem, congratulations on your new festival. We had a blast, nice one 026.’ schreven ze op hun social media na afloop van hun optreden op de allereerste editie van het ASM Festival in 2018. Een natte, maar zeer geslaagde eerste editie die bij veel bezoekers nog in hun geheugen gegrift staat.

Nicky Romero

Voor de Veenendaalse Nicky Romero is het ASM Festival een thuiswedstrijd. De wereldberoemde DJ vliegt de hele wereld over voor optredens en werkte onder andere samen met DJ’s zoals Tiësto, David Guetta en Avicii. Op 29 augustus sluit hij het ASM Festival af.

Miss Montreal

Ook Miss Montreal is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ze maakte verschillende hits waaronder: ‘A Million Ways’, ‘This is my life’ en ‘Being alone at Christmas’. Naast haar muziek, kennen we Miss Montreal ook als voormalig jurylid van The Voice Of Holland.

Early bird verkoop

UITVERKOCHT

€31,50 (+ €3,50 fee)

Schrijf je in voor de Early Bird verkoop en koop je kaarten een dag eerder met 10% korting.

reguliere kaarten

Zaterdag 29 augustus 
14:00 - 23:00
€35,- (+ €3,50 fee)

Max. 10 kaarten pp.

KOOP KAARTEN

asm business lounge

Interesse in het zakelijk aanbod van het ASM Festival?

Meer info

aftermovie 2019

Foto's

Even terugblikken op alle mooie momenten..

laatste Nieuws