asm festival

Arnhem stadsblokken muziekfestival

Het ASM Festival brengt jaarlijks vrienden samen in een unieke setting aan de Rijn. Met een indrukwekkende line-up, een prachtige locatie en een onvergetelijke sfeer vol gastvrijheid, is het festival één groot feest. Bij onze lokale cateraars vind je smakelijke snacks tot culinaire hoogstandjes terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de Rijn. Mis dit festival niet 😎

Spectaculaire show

beste acts

Pop, rock, Nederlandstalig, Dance...bij het ASM Festival krijg je het allemaal! De beste acts op één festival. Anouk, Son Mieux, La Fuente, Mart Hoogkamer en veel meer..

Prachtige locatie

Meer area's

Feest op de Mainstage mee met  alle grote acts, dans bij de Bud x De Werf stage op de vetste house tracks en zing mee met je favoriete nummers in de silent disco. Bij onze lokale cateraars vind je smakelijke snacks tot culinaire hoogstandjes terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de Rijn.

Vraag & antwoord

Welke artiesten komen naar het ASM Festival?

Maak je klaar voor een spectaculair muziekfestijn op het ASM Festival! Met optredens van DI-RECT, De Jeugd van Tegenwoordig, André Hazes, Kris Kross Amsterdam, The Dirty Daddies en MEAU belooft het een onvergetelijke dag te worden.

Hoeveel bezoekers komen op het ASM Festival

Het ASM Festival trekt dagelijks ongeveer 12.500 bezoekers. Volle bak dus, maar zéker niet te druk.

We hechten veel belang aan het creëren van een comfortabele ervaring voor onze gasten, waarbij iedereen kan genieten van de sfeer, muziek en activiteiten.

Wat kost een kaartjen voor het ASM Festival?

Een kaartje voor het ASM Festival kost € 47,50 (exclusief servicekosten). 

Het ASM Festival staat bekend als een van de best betaalbare festivals in Nederland en biedt de kans om deze acts nergens goedkoper te zien.

Welke podia zijn er op het ASM Festival?

Op het ASM Festival zijn er verschillende area's waar je kunt genieten van diverse muziekoptredens en culinaire ervaringen. Hier zijn enkele van de area's die je kunt verwachten op het festival:

  1. Mainstage: Op de mainstage treden grote acts op zoals o.a. DI-RECT en De Jeugd van Tegenwoordig. Dit is de plek waar je kunt genieten van de bekendste artiesten en live-optredens.

  2. BUD X De Werf stage: Deze stage biedt een line-up van de beste dj's. Je kunt hier dansen op de beats van getalenteerde artiesten die elektronische muziek draaien. Verwacht een energieke sfeer en de nieuwste muziekstijlen.

  3. Silent Disco: Als je op zoek bent naar een unieke ervaring, is de silent disco de plek om naartoe te gaan. Hier krijg je een draadloze koptelefoon waarmee je kunt luisteren naar verschillende dj's die tegelijkertijd draaien. Dans op je favoriete nummers en geniet van de intieme sfeer van de stille dansvloer.

  4. Food Area aan de Rijn: Naast de muziekgebieden is er ook een food area aan de Rijn. Hier vind je de beste lokale cateraars die heerlijk eten en drinken aanbieden. Van smakelijke snacks tot culinaire hoogstandjes, je kunt je smaakpapillen verwennen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de Rijn.

Houd er rekening mee dat de line-up en specifieke details van het ASM Festival kunnen variëren, dus het is altijd het beste om de officiële website of sociale mediakanalen van het festival te raadplegen voor de meest recente informatie.

Komen mijn ouders ook? ;)

ASM is voor iedereen boven de 18 jaar. De kans is dus aanwezig dat ook je ouders graag naar het festival komen. Maar! dat biedt wellicht ook kansen zoals: gratis muntjes of dat je ouders jouw kaartje willen betalen!

Stuur een tikkie ;)

Hoe kom ik bij het ASM Festival?

Locatie
ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem. De locatie is zowel industrieel, groen en kijkt uit op de Rijn. Ondergrond is zand.

Adres
Stadsblokken 1
6841 Arnhem
Nederland

We raden je aan om lopend, met de fiets of met het OV te komen!

Fiets
De beste keus is om op de fiets te komen. Je parkeert direct voor de ingang in de ruime fietsenstalling. Na afloop is de fietsenstalling uiteraard verlicht. Je kunt het beste aanfietsen vanaf de Stadsblokkenweg.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Arnhem is het terrein goed aan te lopen. Pak dus de trein of fiets en stap uit bij Arnhem Centraal Station. Vanaf daar is het circa 15 minuten lopen via de Nelson Mandelabrug, linksaf de Stadsblokkenweg op.

Auto
Lukt het niet om met de fiets of het openbaar vervoer te komen? Parkeer je auto dan in het centrum of bij het Centraal Station en loop vanaf daar in circa 15-20 minuten naar het festivalterrein.

Kom alvast in de stemming!

Scoor je kaarten! 🔥 

inschrijven 2025

Zaterdag 17 mei 2025

Pre-registreer


Minimum leeftijd 18 jaar

business lounge

Ontdek ons zakelijk aanbod!

Meer info


Minimum leeftijd 18 jaar