Nog 90 dagen

asm festival

Arnhem stadsblokken muziekfestival

Ben jij klaar voor een onvergetelijke afsluiting van je zomer met de beste artiesten en gezelligheid samen met al je vrienden? ASM Festival is dé plek waar je nieuwe vrienden ontmoet, herinneringen maakt en geniet van niet één maar twee podia! Uitgaan was nog nooit zo leuk!

En het beste van alles? ASM is één van de meest betaalbare popfestivals van Nederland en de muntprijs blijft dit jaar hetzelfde als vorig jaar!

BEtaalbaar

De kaartjes zijn goed betaalbaar en we hebben de muntprijs dit jaar als één van de weinige festivals niet verhoogd.

vrienden & bekenden

ASM Festival is het leukste met al je vrienden en bekenden. Omdat het festival zo lokaal is kom je gegarandeerd bekenden tegen!

in de buurt

Geen gedoe met vervoer. Kom lopend of met de fiets en geniet van de beste acts gewoon in je eigen stad.

Anouk

Racoon

Son Mieux

Mart Hoogkamer

La Fuente

Rolf Sanchez

Dion Cooper

Programma 2023

Vraag & antwoord

Wat kost een kaartje?

Kaarten kosten € 42,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar via www.asmfestival.nl.

Hoe kom ik bij het ASM Festival?

Locatie
ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem. De locatie is zowel industrieel, bebost en kijkt uit op de Rijn. Let op: Ondergrond is zand.

Adres
Stadsblokken 1
6841 Arnhem
Nederland

We raden je aan om lopend, met de fiets of met het OV te komen!

Fiets
De beste keus is om op de fiets te komen. Je parkeert direct voor de ingang in de ruime fietsenstalling. Na afloop is de fietsenstalling uiteraard verlicht. Je kunt het beste aanfietsen vanaf de Stadsblokkenweg.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Arnhem is het terrein goed aan te lopen. Pak dus de trein of fiets en stap uit bij Arnhem Centraal Station. Vanaf daar is het circa 15-20 minuten lopen via de Nelson Mandelabrug, linksaf de Stadsblokkenweg op.

Auto
Lukt het niet om met de fiets of het openbaar vervoer te komen? Parkeer je auto dan in het centrum of bij het Centraal Station en loop vanaf daar in circa 15-20 minuten naar het festivalterrein.

Wat kosten munten op het ASM Festival?

Munten voor ASM Festival worden per strip verkocht. De muntprijs is dit jaar als één van de weinige festivals niet verhoogd. Je betaalt 10 euro voor 1 strip van 3 munten. Nergens zag je Anouk, Racoon en vele anderen goedkoper!

Welke artiesten komen naar het ASM Festival?

Dit jaar staan niemand minder dan Anouk, Racoon, Son Mieux, Mart Hoogkamer, La Fuente, Rolf Sanchez en Dion Cooper op het programma.

Wat is de timetable?

De timetable is nog niet bekend. Later volgt informatie over de tijdstippen waarop artiesten bij ons te zien zijn.

Welke podia zijn er op het ASM Festival?

We hebben twee verschillende podia op ASM. Op de mainstage staan de beste live acts van dit moment en op de Bud x De Werf stage zijn de lekkerste House vibes te ontdekken.

Hoe is de sfeer?

ASM is een bruisend en gezellig festival aan het stadsstrand aan de Rijn met uitzicht op de John Frostbrug. De aanwezigheid van lokale cateraars draagt bij aan de regionale identiteit en doordat het evenement laagdrempelig en in onze eigen stad is, is de kans groot dat je bekenden tegen komt! Geniet samen met je vrienden een onvergetelijk weekend met muziek en lekker eten en drinken, middenin je eigen stad.

Komen mijn ouders ook? ;)

ASM is voor iedereen boven de 18 jaar. De kans is dus aanwezig dat ook je ouders graag naar het festival komen. Maar! dat biedt wellicht ook kansen zoals: gratis muntjes of dat je ouders jouw kaartje willen betalen!

Kom alvast in de stemming!

Scoor je kaarten! 🔥 

reguliere kaarten

Zaterdag 26 augustus 2023

Koop kaarten

€ 42,50 (ex fee)

Minimum leeftijd 18 jaar

business lounge


Ontdek ons zakelijk aanbod!

Meer info


Minimum leeftijd 18 jaar