Nog 90 dagen

asm festival

Arnhem stadsblokken muziekfestival

Ben jij klaar voor een onvergetelijke afsluiting van je zomer met de beste artiesten en het lekkerste lokale eten op het terras, met een (speciaal) biertje erbij? Laat je meeslepen door de muziek en beleef samen met al je vrienden een onvergetelijke dag.

Maar ASM biedt meer dan alleen muziek. Als je even wilt bijkomen van alle drukte, dan is er ook genoeg ruimte om te ontspannen. Geniet van een drankje op één van de gezellige terrasjes of proef lekkere gerechten bij de verschillende lokale foodkraampjes. En het beste van alles? ASM Festival is één van de meest betaalbare popfestivals van Nederland en de muntprijs blijft dit jaar hetzelfde als vorig jaar.

vrienden & bekenden

Hét moment waarop je weer even samenkomt met al je beste vrienden. En het festival is lokaal, dus je komt gegarandeerd bekenden tegen.

FOOD & TERRAS

De lekkerste gerechten, speciaal biertjes, wijntjes en meer ontdek je natuurlijk lekker onderuit gezakt op het foodterras!

in de buurt

Geen gedoe met vervoer. Kom lopend of met de fiets en geniet van de beste acts gewoon in je eigen stad.

Anouk

Racoon

Son Mieux

Mart Hoogkamer

La Fuente

Rolf Sanchez

Dion Cooper

Programma 2023

Vraag & antwoord

Wat kost een kaartje?

Kaarten kosten € 42,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar via www.asmfestival.nl.

Hoe kom ik bij het ASM Festival?

Locatie
ASM Festival vindt plaats op de Stadsblokken in Arnhem. De locatie is zowel industrieel, bebost en kijkt uit op de Rijn. Let op: Ondergrond is zand.

Adres
Stadsblokken 1
6841 Arnhem
Nederland

We raden je aan om lopend, met de fiets of met het OV te komen!

Fiets
De beste keus is om op de fiets te komen. Je parkeert direct voor de ingang in de ruime fietsenstalling. Na afloop is de fietsenstalling uiteraard verlicht. Je kunt het beste aanfietsen vanaf de Stadsblokkenweg.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Arnhem is het terrein goed aan te lopen. Pak dus de trein of fiets en stap uit bij Arnhem Centraal Station. Vanaf daar is het circa 15-20 minuten lopen via de Nelson Mandelabrug, linksaf de Stadsblokkenweg op.

Auto
Lukt het niet om met de fiets of het openbaar vervoer te komen? Parkeer je auto dan in het centrum of bij het Centraal Station en loop vanaf daar in circa 15-20 minuten naar het festivalterrein.

Wat kosten munten op het ASM Festival?

Munten voor ASM Festival worden per strip verkocht. De muntprijs is dit jaar als één van de weinige festivals niet verhoogd. Je betaalt 10 euro voor 1 strip van 3 munten. Nergens zag je Anouk, Racoon en vele anderen goedkoper!

Hoe is de sfeer?

ASM is een bruisend en gezellig festival aan het stadsstrand aan de Rijn met uitzicht op de John Frostbrug. De aanwezigheid van lokale cateraars draagt bij aan de regionale identiteit en doordat het evenement laagdrempelig en in onze eigen stad is, is de kans groot dat je bekenden tegen komt! Geniet samen met je vrienden een onvergetelijk weekend met muziek en lekker eten en drinken, middenin je eigen stad.

Hoe zijn de voorzieningen?

Wij vinden het belangrijk dat jij een comfortabele dag hebt. Daarom hoef je niet ver te zoeken naar een drankje. Er zijn genoeg barren op het terrein waar je drankjes of een lekker biertje kan scoren. Vorig jaar was hier wat uitdaging, maar dit jaar doen we er alles aan om comfort hoog te houden. Ook kun je terecht bij de verschillende food trucks en kraampjes voor lekkere gerechten en snacks. Daarnaast is er een grote toiletarea, zodat je niet te lang in de rij hoeft te wachten.

Verder zijn er op het festivalterrein genoeg mogelijkheden om even bij te komen van alle drukte. Zo kun je relaxen op het (bier)terras en bijpraten met vrienden op het strand. Tot slot is het festivalterrein goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er voldoende fietsenstallingen bij het terrein.

Welke artiesten komen naar het ASM Festival?

Dit jaar staan niemand minder dan Anouk, Racoon, Son Mieux, Mart Hoogkamer, La Fuente, Rolf Sanchez en Dion Cooper op het programma.

Wat is de timetable?

De timetable is nog niet bekend. Later volgt informatie over de tijdstippen waarop artiesten bij ons te zien zijn.

Stel: Ik kan toch onverhoopt niet komen. Kan ik mijn kaartje dan nog doorverkopen?

Later in het jaar volgt een Resale platform vanuit onze ticketpartner PayLogic. Hierover wordt later meer bekend.

Kom alvast in de stemming!

Scoor je kaarten! 🔥 

reguliere kaarten

Zaterdag 26 augustus 2023

Koop kaarten

€ 42,50 (ex fee)

Minimum leeftijd 18 jaar

business lounge


Ontdek ons zakelijk aanbod!

Meer info


Minimum leeftijd 18 jaar