Bewaar je ticket en geniet extra in 2022

Helaas helaas helaas is ASM Festival in 2020 en 2021 niet door gegaan. De overheid had grootschalige evenementen verboden tot in ieder geval 19 september, waardoor het helaas niet toegestaan was om ASM Festival te organiseren. 

Tickets van 2020 en 2021 blijven geldig voor de editie van 2022, je hoeft hiervoor niks te doen. En het gratis drankje omdat je je ticket houdt, blijft natuurlijk staan!

#Bewaarjeticket

Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met informatie omtrent aangekochte kaarten. We snappen dat je nog met veel vragen zit. Hieronder proberen we je te voorzien van zo veel mogelijk informatie. 

Wanneer vindt het ASM Festival plaats?

De eerstvolgende editie van het ASM Festival vindt plaats op zaterdag 27 augustus 2022.

Welke artiesten komen er optreden op het ASM Festival 2022?

De line up zal in lijn zijn met de line up zoals jullie die van ons gewend zijn. Dus met de beste artiesten van Nederlandse bodem. Het exacte programma wordt hier bekend gemaakt. 

Welke tickets blijven geldig?

Alle gekochte tickets blijven geldig voor het ASM Festival 2022, mits verkregen via de officiële ASM Festival website of via Ticketswap. Je hoeft hiervoor helemaal niets te doen. Zorg er wel voor dat je je ticket(s) goed bewaard!

Extraatje! Om je te bedanken voor je vertrouwen bieden we iedereen die zijn/haar ticket meeneemt naar 2022 een gratis consumptiemuntje aan!

Ik heb geen e-mail ontvangen, wat kan ik doen?

De restitutie periode is afgerond. Iedereen die z'n kaartje niet wilde doorzetten, heeft het aankoopbedrag teruggekregen.

Alleen de hoofdboekers hebben een email ontvangen, op het adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. 

Daarnaast is de restitutie periode ook op Social Media en de website gecommuniceerd.

Inmiddels is het niet meer mogelijk restitutie aan te vragen.

Ik heb nog niet gepersonaliseerd, dus nog geen ticket(s) ontvangen?

Vanaf maart 2022 kunnen tickets gepersonaliseerd worden. Dit kan ook nog tijdens het evenement. Je hebt dus nog ruim de tijd voor de eerstvolgende editie om je tickets te personaliseren. Om te personaliseren; zoek in je mailbox op het onderwerp: ‘Belangrijk! Additionele informatie is benodigd voor uw bestelling’, de naam van het evenement of ‘Paylogic’. Je ontvangt je tickets direct in je mail zodra je ze hebt gepersonaliseerd. Bewaar deze tickets goed, want ze zijn automatisch geldig voor de editie in 2022. 

Wat als mijn ticket(s) al gepersonaliseerd is/zijn, en iemand anders gaat mee?

Maak je geen zorgen.

Je krijgt in maart 2022 de mogelijkheid om kosteloos de naam te wijzigen en iemand anders mee te nemen. Alle hoofdboekers krijgen hier een email met meer informatie over. Na ontvangst van de email heb je 2 weken de tijd om kosteloos de naam op het ticket te wijzigen. 

Ik heb ticket(s) gewonnen via een winactie en/of anders verkregen. Wat moet ik doen?

Winacties vanuit het ASM Festival:

- Heb je jouw gewonnen ticket(s) nog niet ontvangen via de e-mail? Uiterlijk in juli 2022 worden deze tickets automatisch verstuurd.

Anders:

Heb je je ticket gekocht of gewonnen via een ander/on-officieel kanaal? Dat ligt helaas buiten onze macht. Neem dan contact op met de betreffende contactpersoon.

Als tickets dit jaar duurder worden, moet ik dan bijbetalen?

De ticketprijs zal in 2022 waarschijnlijk een stukje hoger liggen dan toen jij hem kocht. Als je je ticket behoudt, hoef jij niets bij te betalen.

Iemand uit onze groep is niet in de gelegenheid om mee te gaan naar het ASM Festival 2022, wat kunnen we hiermee doen?

De restitutie periode is afgerond. Iedereen die z'n kaartje niet wilde doorzetten, heeft het aankoopbedrag teruggekregen.

Je kunt natuurlijk een andere vriend/vriendin meenemen. Binnenkort krijg je een periode de mogelijkheid om je gepersonaliseerde ticket kosteloos op een andere naam te zetten. Hier krijg je automatisch een mail over. 

Het is ook mogelijk om zelf via Ticketswap een gedeelte van je bestelling te koop aan te bieden. 

Ik kan er op 27 augustus 2022 helaas écht niet bij zijn. Kan ik geld terugkrijgen?

De restitutie periode is afgerond. Iedereen die z'n kaartje niet wilde doorzetten, heeft het aankoopbedrag teruggekregen.

Als je écht niet kan op 27 augustus 2022, dan kun je er altijd nog voor kiezen om je tickets op een andere naam te laten zetten. Binnenkort krijg je een periode de mogelijkheid om je gepersonaliseerde ticket kosteloos op een andere naam te zetten. Hier krijg je automatisch een mail over. Daarnaast is het ook nog mogelijk om je ticket(s) via Ticketswap aan te bieden. 


Ik heb mijn ticket bij de VVV gekocht, wat moet ik nu doen?

Tickets van 2020 blijven geldig in 2022, dus met dit kaartje kun je gewoon naar binnen. Ook dan krijg je je eerste consumptie van ons. 

Hoe zit het precies met dat gratis drankje?

Goede vraag! 🍻 Iedereen die volgend jaar binnenkomt met een kaartje uit 2020 of 2021, krijgt bij binnenkomst een gratis consumptiemuntje van ons. Omdat we het zo gezellig vinden dat je er weer bij bent!

Staat je vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op via dit contactformulier

We wensen iedereen veel sterkte nog de komende tijd en we hopen jullie allemaal gezond en wel snel weer te zien!