Nog 68 dagen

Bewaar je ticket en geniet extra in 2021

We're back! ASM 2021 gaat door. Heb je nog een kaartje van 2020? Mooi, dan ben jij er in ieder geval bij. We snappen dat je nog met wat vragen zit. Hieronder proberen we je te voorzien van zo veel mogelijk informatie.

Ik weet niet waar mijn kaartjes zijn gebleven, wat kan ik doen?

Via deze link kun je met je mailadres de kaartjes opnieuw naar je toe laten sturen (check ook je spam). 

Nog niet gelukt of weet je niet meer met welk mailadres je de kaarten besteld hebt, neem dan even contact op met de klantenservice van onze ticketpartner Paylogic, zij kunnen je dan verder helpen. 

Moet ik mij laten testen voor ASM 2021?

Vanaf 30 juni kunnen er weer eendaagse buitenevenementen worden gehouden. Bezoekers moeten een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest laten zien. Als je eenmaal op het terrein bent toegelaten, hoef je geen anderhalve meter afstand meer te bewaren.

Wanneer vindt het ASM Festival plaats?

ASM Festival vindt plaats op zaterdag 28 augustus 2021.

Komen dezelfde artiesten optreden op het ASM Festival 2021?

Het is ons gelukt om de volledige line up van 2020 door kunnen zetten naar 2021!! Dat betekent dat Kensington, Nicky Romero, Davina Michelle, Kraantje Pappie, Miss Montreal en Tim Akkerman erbij zijn op 28 augustus tijdens de derde editie van het ASM Festival!

Welke tickets blijven geldig?

Alle gekochte tickets blijven geldig voor het ASM Festival 2021, mits verkregen via de officiële ASM Festival website of via Ticketswap. Je hoeft hiervoor helemaal niets te doen. Zorg er wel voor dat je je ticket(s) goed bewaard!

Extraatje! Om je te bedanken voor je vertrouwen bieden we iedereen die zijn/haar ticket meeneemt naar 2021 een gratis consumptiemuntje aan!

Ik heb nog niet gepersonaliseerd, dus nog geen ticket(s) ontvangen?

De personalisatie periode loopt van 14 juli 2021 t/m 28 augustus 2021. Je hebt dus nog ruim de tijd voor de eerstvolgende editie om je tickets te personaliseren. Om te personaliseren; zoek in je mailbox op het onderwerp: ‘Belangrijk! Additionele informatie is benodigd voor uw bestelling’, de naam van het evenement of ‘Paylogic’. Je ontvangt je tickets direct in je mail zodra je ze hebt gepersonaliseerd. Bewaar deze tickets goed, want ze zijn automatisch geldig voor de editie in 2021.

Wat als mijn ticket(s) al gepersonaliseerd is/zijn, en iemand anders gaat mee?

Maak je geen zorgen. Binnenkort zullen we je per e-mail informeren over hoe gepersonaliseerde tickets omgezet kunnen worden, zodat je kosteloos iemand anders kunt uitnodigen voor het evenement.

Ik heb ticket(s) gewonnen via een winactie en/of anders verkregen. Wat moet ik doen?

Winacties vanuit het ASM Festival:

- Heb je jouw gewonnen ticket(s) nog niet ontvangen via de e-mail? Uiterlijk in juli 2021 worden deze tickets automatisch verstuurd.

Anders:

Heb je je ticket gekocht of gewonnen via een ander/on-officieel kanaal? Dat ligt helaas buiten onze macht. Neem dan contact op met de betreffende contactpersoon.

Als tickets dit jaar duurder worden, moet ik dan bijbetalen?

Indien je jouw ticket doorzet naar volgend jaar en de prijs blijkt onverhoopt toch hoger uit te vallen, dan hoef jij niets bij te betalen.

Iemand uit onze groep is niet in de gelegenheid om mee te gaan naar het ASM Festival 2021, wat kunnen we hiermee doen?

Je kunt natuurlijk een andere vriend/vriendin meenemen. Binnenkort krijg je een periode de mogelijkheid om je gepersonaliseerde ticket kosteloos op een andere naam te zetten. Hier krijg je automatisch een mail over. 

Het is ook mogelijk om zelf via Ticketswap een gedeelte van je bestelling te koop aan te bieden. 

Ik kan er op 28 augustus 2021 helaas écht niet bij zijn. Kan ik geld terugkrijgen?

Als je écht niet kan op 28 augustus 2021, dan kun je er altijd nog voor kiezen om je tickets op een andere naam te laten zetten. Binnenkort krijg je een periode de mogelijkheid om je gepersonaliseerde ticket kosteloos op een andere naam te zetten. Hier krijg je automatisch een mail over. Daarnaast is het ook nog mogelijk om je ticket(s) via Ticketswap aan te bieden. Het is helaas niet meer mogelijk om restitutie aan te vragen. 

Ik heb mijn ticket bij de VVV gekocht, wat moet ik nu doen?

Ook met je VVV ticket kun je naar binnen tijdens ASM 2021. 

Hoe zit het precies met dat gratis drankje?

Goede vraag! 🍻 Ruim voor ASM 2021 krijg je van ons een mail waarin staat hoe je het gratis drankje in ontvangst kunt nemen. 

Wat als ASM 2021 toch niet door kan gaan door Covid-19?

Mocht ASM tóch weer niet door kunnen gaan door Covid-19, dan krijg je opnieuw de mogelijkheid om je kaartje door te zetten naar 2022 of om je geld terug te vragen.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op via dit contactformulier. Vanwege de drukte, kan het zijn dat het iets langer duurt dan gebruikelijk voor je vraag beantwoord wordt.

We wensen iedereen veel sterkte nog de komende tijd en we hopen jullie allemaal gezond en wel snel weer te zien!