asm festival 2020

Online Muziekbingo

Helaas helaas helaas kon in 2020 ASM Festival niet doorgaan, ivm de wereldwijde Corona Pandemie. Een jaar lang zonder leuke activiteit zagen wij niet zitten, dus organiseerde we een online ASM Muziekbingo waarbij te gekke prijzen te winnen waren! 

We doken de studio in met DJ Ser-V die alle hits van ASM Festival aan elkaar draaide.
Antonia in the Building, onze energieke presentator, toverde de woonkamers van de deelnemers om tot een waar feestje. Stil op de bank blijven zitten was simpelweg onmogelijk.

De ene hit na de andere knalde uit de speakers en de verschillende ZOOM-challenges vlogen je om de oren. Een atje voor de sfeer, een heuse twerk-contest en natuurlijk een prijs voor de leukst versierde woonkamer. Je kon het zo gek niet bedenken of Antonia kwam er mee. 

De prijzen waren niet misselijk! Van Jupilerfiets tot wijnproeverij, van een City Shapes Skyline van Arnhem tot een koffie en thee pakket van Peeze en van Vitesse Merchandise tot headphones. En natuurlijk ook kaarten en munten voor het eerstvolgende ASM Festival! 

De ASM Online Muziekbingo vond plaats midden in de lock-down, waardoor je (op veilige afstand) toch een leuk feestje met vrienden en bekenden kon vieren.