asm festival 2019

Uitverkochte tweede editie!

Op 31 augustus 2019 vond de tweede editie van het ASM Festival plaats. Een warme dag met tropische temperaturen, lekker eten en goede muziek! Met 12.500 bezoekers was de tweede editie dan ook helemaal uitverkocht. De bezoekers konden dit jaar genieten van grote namen als Lucas & Steve, DI-RECT, Davina Michelle, Guus Meeuwis en Ilse DeLange.

Door de hitte was de behoefte aan water groot. Duizenden bezoekers vulden flesjes bij de watertappunten en lieten zich insmeren bij de insmeerbar op het terrein. Deze fantastisch zonnige dag werd in de loop van de avond helaas verstoord door een enorme onweersbui. Racoon wist de bezoekers gerust te stellen. Ze besloten de bezoekers even een korte pauze te geven en riepen hun toe niet te dicht bij het podium of andere metalen constructies te gaan staan. Na een kwartier hevige regen en onweer, hervatte de band haar optreden. Alle zorgen werden snel opzij geschoven en iedereen genoot van de rest van de avond. Gelukkig was dit niet het einde van een mooie dag ASM Festival.

Programma 2019

Zaterdag 31 augustus
Guus Meeuwis, Racoon, Ilse DeLange, DI-RECT, Lucas & Steve en Davina Michelle

ASM was enorm warm, maar super leuk! Bedankt hiervoor.
Davina Michelle
ASM 2019 was super gaaf en het weer is te gek! Een echt ontspannen, relaxed en spontaan festival! Ik hou deze in de gaten..
Guus Meeuwis
Wij zijn super dankbaar voor dit feestje! Ik heb zelf 5 jaar in Klarendal gewoond en het is leuk om dan terug te komen om hier te spelen!
Marcel Veenendaal, DI-RECT