Kris Kross Amsterdam

18 mei staat de hitmachine Kris Kross Amsterdam bij ons op het ASM Festival! Het trio timmerde de afgelopen jaren hard aan de weg. Zo hard, dat zij zelfs in de top 10 beste Nederlandse acts aller tijden staan. Ook tikte zij met hun eerste Nederlandstalige hit, “Hij Is Van Mij” de 100 miljoen streams aan op Spotify. Een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene, en klaar om een onvergetelijke set voor jou te draaien! Hier wil je bij zijn.  


Over Kris Kross Amsterdam 

Kris Kross Amsterdam, opgericht in 2011 door broers Jordy en Sander Huisman, heeft een grensverleggende sound ontwikkeld die genres als R&B, hiphop, trap en house naadloos samenbrengt. Het duo begon met het geven van feestjes in Amsterdam en voegde later MC Yuki Kempees toe, waardoor het populaire trio ontstond.

Hun eerste nummer 'Until The Morning' in 2015 markeerde het begin van een reeks impactvolle releases. Met hits als ‘SEX’ met Cheat Codes en 'Are You Sure?’ met Conor Maynard en Ty Dolla $ign, kregen ze wereldwijd aandacht en verzamelden ze meer dan 600 miljoen streams.

Van ‘Hij is van mij’ tot ‘Donderdag’, hun hits blijven de charts domineren. Hoewel 2021 een jaar met weinig shows was, produceerde Kris Kross Amsterdam nog steeds hits als ‘Vluchtstrook’ en ‘Mij Niet Eens Gezien’. Hun optredens over de hele wereld blijven sprankelend, vol Amsterdamse energie. Kris Kross Amsterdam blijft een niet te missen sensatie, zowel nationaal als internationaal.