MEAU

De jonge Nederlandse superster komt naar ASM! De afgelopen twee jaar heeft MEAU een enorme groei doorgemaakt en heeft inmiddels al op de grootste podia gestaan. Met haar prachtige stem en haar gevoelige hits, zorgt ze voor een nieuw geluid in de huidige Nederlandse muziekscene. Wij zijn trots dat ze 18 mei bij ons op het podium staat! 

Over MEAU

MEAU, het soloproject van zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (23), brengt Nederlandstalige indie pop met synths, warme klanken, dromerige koortjes en eerlijke teksten. Geïnspireerd door Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone, creëert ze kleine, pure liedjes over liefde en persoonlijke ontwikkeling.

Na haar eerste EP 'Kalmte' volgde op 10 september 2021 de succesvolle single 'Dat heb jij gedaan', bekroond als 3FM Megahit, Qmusic Alarmschijf, Radio 2 TopSong en MNM Big Hit (België). De single bereikte nummer 1 in de Nederlandse top 40 en de Vlaamse UltraTop. MEAU staat op podia als Paaspop, Pinkpop en Pukkelpop (BE) in 2022 en bracht op 9 mei 2022 haar debuutalbum '22' uit. Van jongs af aan bezig met muziek, volgde Meau zang- en pianolessen en koos later voor de muziekopleiding aan de Herman Brood Academie, waar ze haar unieke MEAU-sound ontwikkelde tijdens de eerste lockdown.