Geplaatst op 11 augustus 2023

Heerlijk lokaal eten & speciaal bieren!


Naast genieten van de beste muziek, is er ook dit jaar weer allerlei lekkers te vinden op het ASM Festival. Voor het lekkerste eten werken we elk jaar samen met de beste, lokale cateraars uit de omgeving. Dit maakt het nét dat beetje extra speciaal (vinden wij).. En die laatste zomerkilootjes maken ook niet meer uit, toch?

Wat dacht je van een overheerlijke luxe burger bij Iveau Burgers, een lekker gevuld broodje Pulled Chicken of vega bij Arneym? Of toch liever iets zoets? De Poffertjesman is er ook bij voor ambachtelijk bereidde poffertjes met boter en poedersuiker, om je vingers bij af te likken.

Natuurlijk is er ook aan de vegetariërs gedacht. Bakblik presenteert namelijk de lekkerste vega gerechten. En zei iemand nou patat? Of is het toch friet? Voor beide kun je in ieder geval terecht bij Speyz! Keuze zat en dit is nog niet eens alles!

Meer te weten komen? Bekijk hieronder een greep uit ons foodaanbod.

Laatste ticketfase!
De laatste kaarten zijn in de verkoop. Wil je er nog graag bij zijn? Wacht dan niet te lang meer.

Pulled Pork / Chicken / Vega

Arneym

Bij Arneym is het motto ‘food is sharing’ en delen zullen we op het ASM Festival! Arneym maakt super lekkere broodjes Pulled Pork/Chicken of heerlijke Vega broodjes. Dit moet je proberen!

Luxe burgers

iveau burgers

Iveau won voor de tweede keer op rij de prijs voor ‘beste Angry Angus burger van Nederland’. Je kunt dus niet naar huis zonder zijn burgers te proeven!

Poffertjes

de poffertjes man

Lekkere ambachtelijke poffertjes met poedersuiker. Of met roomboter. Om je vingers bij af te likken.. Voor tussendoor of als toetje, het kan allemaal!