Geplaatst op 28 augustus 2019

Laatste info ASM Festival 2019

Whoehoeee, nog maar drie nachtjes slapen tot de tweede editie van het ASM Festival! Wij hebben er superveel zin in en we hopen jullie ook. Hieronder nog wat handige informatie op een rij. 

Het ASM Festival vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2019 van 14:00-23:00 uur. De entree gaat om 13:45 open en sluit om 21:30 uur. Klik hier om de timetable te bekijken. 


Kaarten

Het ASM Festival 2019 is helemaal uitverkocht! Om binnen te komen heb je natuurlijk je kaart nodig. Deze hangt misschien al een half jaar uitgeprint boven je bed, anders staat hij waarschijnlijk nog ergens in je mailbox. We hebben de kaarten bij de entree het liefst uitgeprint. Kan je je kaart(en) niet meer vinden? Onze ticketpartner Paylogic, kan je de kaarten opnieuw toesturen. Klik hier. 

Het is niet mogelijk om het terrein van het ASM Festival tussentijds te verlaten.

Leeftijd / ID

Op het ASM Festival geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Hier maken we geen uitzonderingen op en er kan bij de entree om je ID kaart gevraagd worden. Vergeet deze dus niet!

Kom op tijd

Om rijen te voorkomen, raden we je aan om op tijd te komen. Zo hoef je ook niets van je favoriete artiesten te missen. De deuren gaan om 13:45 open. Davina Michelle staat om 14:15 geprogrammeerd.

Weer

Attentie attentie, perfect festivalweer op komst! De weersvoorspellingen zien er prachtig uit. Rond de 27 graden met veel zon. Smeer je van te voren goed in met zonnebrand of laat dit op het terrein doen bij de KWF insmeerbar. In de avond kan het wel afkoelen, dus neem een trui mee. Het is in verband met de hitte toegestaan om één flesje water zonder dop mee naar binnen te nemen (geen hard plastic flesjes).

Wel meenemen / niet meenemen

Wat je wel mee mag nemen naar het ASM Festival:

 • Petjes/hoedjes

 • Zonnebrand (zonder drijfgas)

 • Deoroller

 • Non-professionele camera’s (zonder afneembare lenzen)

 • Aanstekers

 • (E-)sigaretten (Let op: er worden op het terrein geen sigaretten verkocht)


Wat je niet mee mag nemen naar het ASM Festival:

 • Eten en drinken

 • Huisdieren

 • Vuurwerk

 • Drugs

 • Messen/wapens

 • Professionele camera’s (met afneembare lens)

 • Statieven

 • Selfiesticks 

 • Glas en blik

 • Paraplu’s


Munten

Eten en drinken kan gekocht worden met munten. Munten zijn zowel met cash als met pin te betalen. De munten zijn alleen dit jaar geldig en kunnen na afloop niet terug ingeleverd worden.


De inwendige mens versterken

Naast de fantastische acts op het ASM Festival kun je heerlijke speciaalbiertjes drinken op het Leffe Terras of bij de Mooie Bieren Bar. Ook hebben we een wijnterras met smaakvolle wijnen zoals Schlumberger bubbels en AIX rosé. 

Smullen doe je op ons food terras bij: Opgerold, Iveau Burger, Pizza Amici, Switi on Tour, Gelati di Sali, Arneym, Bar Florian, Gazsinker, Stan & Co, De Poffertjes Man, Peeze, Hupsaté en MILF. Er is dit jaar 50% meer food capaciteit en de area is twee keer zo groot. Op het strand is een groot terras waar je rustig kunt eten. 


Strand Zuid x Super Silent Disco

Sinds juli 2019 heeft Arnhem zijn eerste echte strandpaviljoen; Strand Zuid Arnhem! En wel midden op de Stadsblokken aan de Rijn, op het ASM Festival terrein dus. Negen omgebouwde zeecontainers, een grote dansvloer en een zomers terras vormen het decor van deze strandtent. Tijdens het ASM Festival wordt Strand Zuid omgebouwd tot een grote super silent disco! 


Mindervaliden deck

Er is dit jaar een mindervaliden deck aanwezig op het ASM Festival. Je kunt een plaats reserveren voor dit mindervaliden deck via [email protected]. Doe dit direct nadat je je reguliere kaartje hebt gekocht, er zijn dus geen speciale mindervaliden toegangskaarten. Per rolstoel is maximaal één begeleider toegestaan op het deck. Er is een beperkt aantal plaatsen op het mindervaliden deck. Let wel: de Stadsblokken zijn niet erg rolstoelvriendelijk vanwege de ondergrond van het terrein (zand). Ons parkeerterrein ligt op 1 km van de ingang, de weg hiernaartoe is wel verhard.


Kluisjes

Er zijn geen kluisjes aanwezig.


Plattegrond

Hoe kom ik er?

We raden iedereen aan om met de fiets, het OV of te voet te komen!

Ik kom met de fiets

Er staat een fietsenstalling aan de Stadsblokkenweg (zie rode markering in de afbeelding hieronder). Op de Stadsblokkenweg zelf staat het ook aangegeven met borden. 

Ik kom met het openbaar vervoer

Geen gedoe met een BOB of met parkeren, kom gewoon met de trein naar het ASM Festival!

Trein
Check www.ns.nl voor actuele reisinformatie.

Bus

Vanaf Station Arnhem rijden er elke 10 minuten diverse reguliere bussen naar de Stadsblokken. Je kunt hierbij uitstappen bij Bushalte de Praets. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar de ingang van het ASM Festival. De buslijnen die je kunt nemen zijn:

 • Stadsbus 4 (Richting Arnhem Kronenburg)

 • Stadsbus 5 (Richting Schuytgraaf)

 • Stadsbus 6 (Richting De Laar West)

 • Stadsbus 7 (Richting Rijkerswoerd)

Ik kom met de auto

Ben je eigenwijs en kom je toch met de auto? Dan kun je op vertoon van je e-ticket gratis parkeren bij Meinerswijk De Praets (alleen voor ASM Festival bezoekers). Dit staat ook aangegeven met borden. Het adres wat je kunt intoetsen op je GPS is De Praets 35. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier lopen naar het ASM Festival. 

Taxi

Kom je met de taxi? Dan kan je afgezet worden op de Eldensedijk. Na afloop van het evenement staan de taxi’s hier ook weer klaar voor de terugreis.