Nog 59 dagen tot de kaartverkoop
Geplaatst op 21 januari 2023

Programma 2023 is bekend!


Op 26 augustus 2023 vindt ASM Festival plaats en de line up is bekend! Met trots mogen we bekend maken dat Anouk, Racoon, Son Mieux, Mart Hoogkamer, La Fuente, Rolf Sanchez en Dion Cooper bij ons op het podium staan.

Met één van de populairste rock zangeressen van Nederland, fijne akoestische klanken, dansbare pop, disco-invloeden, gezellige en warme volksmuziek met de bieber van de kroeg, Spaanse Latin vibes en heerlijke house muziek moet het helemaal goed komen in het laatste weekend van augustus! Racoon stond in 2019 al een keer eerder op ASM Festival, maar deze grote Nederlandse top act mocht niet ontbreken vonden wij.

Naast de beste acts hebben we komende editie de lekkerste food cateraars uit Arnhem en omstreken en natuurlijk nog veel meer leuks in petto. Wij kunnen niet wachten om er, samen met jou, weer één groot feest van te maken!

Kaartverkoop

Wil jij het ASM Festival niet missen? Schrijf je dan nog snel in voor de Early Bird en koop je kaarten een uur eerder. De kaartverkoop start zaterdag 28 januari. Inschrijven voor de Early Bird kan nog t/m woensdag.

Schrijf je in voor de Early Bird!

We hopen je te zien op 26 augustus!