Geplaatst op 19 maart 2021

Smikkelen tijdens de ASM Bingo

#supportyourlocals

Een avondje Online Muziekbingo is natuurlijk niet compleet zonder een overheerlijke maaltijd of snacks. Bestel daarom vooraf je eten bij een lokaal restaurant. Als je meedoet met de bingo, kun je zelfs op verschillende plaatsen een leuke korting scoren!

IVEAU BURGERS

Dit jaar geen burger op een festival, maar bestel het “doe het zelf burger box pakket” en creëer je eigen festival bij je thuis. En wij geven er 2 verrassingsbiertjes, gratis bij. Stuur een mailtje naar [email protected], met de datum, tijdstip en adres waar het pakket afgeleverd kan worden. Of bestel via onze website. Een pakket voor 2 personen is slechts €26,00.

FLIPS AND RIBS

Wat zijn Flips and Ribs?
Flips zijn krokante aardappel dippers bereid met verse producten en met verschillende heerlijke toppings. Ribs, staan voor op houtskool gebraden spareribs en chicken wings. Het bereiden in de houtskooloven zorgt voor een heerlijke authentieke smaak.

Voor de eerste 25 bestellingen bieden Flips and Ribs 2 Flips aan voor € 10,00 (normaal € 19,00). Je hebt de keuze uit drie verschillende Flips: de Flip Pulled pork, de Flip rendang of de red Flip. De bestellingen moeten worden doorgegeven met het gewenste adres en levertijd voor vrijdag 26 maart 12:00 op ons mailadres; [email protected]. Maximaal 4 Flips per bestelling.

Check alle info over de Online ASM Muziekbingo hier.