Vrienden van asm

Woensdag 18 januari vond 'Vrienden van ASM' plaats in Iveau Burgers en Wijnbar in Arnhem. Om onze vrienden van ASM eens goed in de watten te leggen lanceerden we een mooie winactie waarbij alle ASM vrienden zich konden inschrijven om kans te maken op een geheel verzorgde avond, inclusief overheerlijke burger bij Iveau Burgers en Wijnbar, samen met de organisatie van ASM Festival.

Tijdens deze avond maakten we tevens de eerste artiesten voor ASM Festival 2023 bekend. Anouk en Mart Hoogkamer werden onthuld en een dag later, op donderdag 19 januari, kondigden we de headliners aan voor het grote publiek. Op zaterdag 21 januari hebben we het hele programma bekend gemaakt. Dit jaar staan Anouk, Racoon, Son Mieux, Mart Hoogkamer, La Fuente, Rolf Sanchez en Dion Cooper bij ons op het podium op 26 augustus.

Het enthousiasme op deze winactie was overweldigend! Meer dan 1000 gegadigden hebben zich ingeschreven waarvan 54 gasten zijn uitgekozen om samen met ons te genieten van een heerlijke avond. De sfeer was goed en het eten was lekker!

Dank jullie wel en graag tot 26 augustus op ASM Festival!

#asmvoeltgoed

Sta je er mooi op?📸
Deel je foto met #asmvoeltgoed en tag @asmfestival

dit was Vrienden van ASM! 🖤